×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Fnatic tvåa i grupp B — här är slutspelet på Epicenter

4
Epicenters sista svenskhopp spelar 1-1 mot Virtus.pro och säkrar därmed andraplatsen i grupp B. Nästa steg är slutspelet, som drar igång på lördag.
Efter många om och men — nämligen 56 rundor och långa förseningar — har Epicenters sista gruppspelsmatch spelats färdigt. Svenska Fnatic har spelat lika mot Virtus.pro, och kniper därmed andraplatsen i gruppen före SK Gaming, medan polackerna slutar som gruppetta och är därmed klara för semifinal.

Det nämnda gruppmötet inleddes på Cobblestone, där ett anfallande Virtus.pro fick tio rundor lagom till halvtid. Därefter säkrade pistolguden Dennis "dennis" Edman en möjlighet till comebackförsök efter att ha vunnit matchens andra pistolrunda, men det var otillräckligt. Slutresultatet skrevs 16-11, och Mirage väntade.

twist från Fnatic.
Simon "twist" Eliasson droppade en 30-bomb under andra kartan.


Den andra kartan blev en helt annan historia. Det var ett starkt Fnatic som inledde mötet, trots att Virtus.pro vann den första pistolrundan och gick upp i en 2-0-ledning. Mot slutet av halvan började Virtus klättra tillbaka, och räddades från en förödande halva genom att ändå landa på sex rundor mot Fnatics nio. När Fnatic sedan vann pistolrundan, denna gång tack vare tre headshots från Olof "olofmeister" Kajbjer såg det mer eller mindre färdigt ut. Det tog dog längre tid än väntat för den feta damen att sjunga då Virtus.pro påbörjade ett tappert försök till en comeback, men föll i den näst sista ordinarie matchrundan.

Polen Virtus.pro vs. Sverige Fnatic
Sverige Fnatic vs. Polen Virtus.pro

Detta betyder alltså att Virtus.pro slutar etta i gruppen och är därmed klara för semifinal i turneringen. Fnatic tar andraplatsen tack vare att de vann fler rundor mot SK Gaming i deras inbördes möte. Det nämnda brasilianska laget går vidare som grupptrea.

Dessa möts i slutspelet

Andraplatsen innebär att Fnatic kommer att ställas mot Team Dignitas i play-in, alltså kvartsfinal, som spelas på lördag. Dignitas kom trea i sin grupp bakom G2, som kommer att möta SK Gaming i play-in, och semifinalisterna Na`Vi. Skulle Fnatic besegra grannarna i syd ställs de mot Na`Vi i kampen om en finalplats, medan Virtus.pro kommer att möta vinnaren mellan G2 Esports och SK Gaming.

Lördag, 22 oktober

Frankrike G2 Esports vs. Brasilien SK Gaming
Sverige Fnatic vs. Danmark Dignitas

Söndag, 23 oktober

Polen Virtus.pro vs. Vinnare Play-in #1
Ukraina Na`Vi vs. Vinnare Play-in #2
FINAL

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..