×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSSverige

pyth borta i minst en månad — berättar själv att operation kan behövas

2
Den skadade NiP-spelaren Jacob "pyth" Mourujärvi berättar om sin skada och mycket mer i det senaste avsnittet av Esportpodden.
Två månader har gått sedan svenske Jacob "pyth" Mourujärvi sattes temporärt inaktiv i NiP Gaming på grund av en handskada. Sedan dess har hans svenska lagkamrater använt sig av både Joakim "disco doplan" Gidetun och Mikail "Maikelele" Bill. Den sistnämnda har även spikats för evenemang cirka tre veckor framöver.

pyth för NiP.
pyth väntar på att komma tillbaka.


Mourujärvi gästade det senaste avsnittet av podcasten Esportpodden, där han bland annat beskriver sin skada och hur den kom till. Där förklarar han att det handlar om en icke-ergonomisk hållning som gjort att nerverna har tagit stryk. Han beskriver även sin rehabiliteringsprocess och att han lärt sig att ha en annan "stil" när han sitter vid datorn.

I konversationen berättar pyth även att det finns en möjlighet att han är tillbaka om drygt en månad, men att det också kan ta längre tid. Allt beror på om han behöver göra en operation för karpaltunnelsyndrom eller inte.

"Det är svårt att säga, jag väntar på ett testresultat från ett nervprov jag gjorde. Jag mätte själva 'pingen', om man säger så, i mina nerver, som kollar jag om verkligen behöver göra operationen för karpaltunnel. Om jag behöver göra den så kan det nog ta från fyra till sex veckor efter operationen, om jag inte behöver göra den så skulle jag nog se mig tillbaka om en månad", berättar pyth i Esportpodden.

När den potentiella operationen skulle genomföras framgår inte, men det finns alltså en risk att Mourujärvi är borta resten av året. Det senaste avsnittet av Esportpodden finner ni bland annat via iTunes, Spotify (endast för mobilversionen) eller en direktlänk.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..