×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Fnatic krossar SK på Mirage — svenskarna klara för slutspel

2
Ännu en match som slutar 1-1 och ännu en gång ser vi lagen vinna varandras kartval. Två saker sticker dock ut. Det första är att Fnatic körde över SK på Mirage. Den andra är att SK endast har vunnit en karta hittills under turneringen.
Fnatic valde märkligt nog Train som deras karta i mötet med SK Gaming, ett beslut som de måste ångra så här i efterhand. Svenskarna stod ändå för en helt okej första halva, spelande som det svagare anfallandet laget. Den första halvan slutade nämligen 6-9, fördel SK men ändå inte någon överkörning. Den kom i stället under den andra halvan.

Efter att ha vunnit även matchens andra pistolrunda kunde nämligen SK Gaming ösa på och det brasilianska laget släppte endast tre rundor ifrån sig innan de fällde avgörandet. Slutresultat: 16-9 till SK.

Svensk kross på Mirage

För att göra saken ännu märkligare gick SK Gamings kartval, Mirage, inte alls den väg som brassarna nog hade önskat. Det var i stället Fnatic som säkrade en 10-5-ledning som det anfallande laget under den först halvan. Efter sidbytet öste svenskarna på och fastställde till slut resultatet till förkrossande 16-5.

Brasilien SK vs. Sverige Fnatic
Sverige Fnatic vs. Brasilien SK

Fnatic klara för slutspel

Ovanstående resultat innebär att vi nu ser Virtus.pro fortsatt i topp av grupp B, samtidigt har Fnatic och HellRaisers två vinster och två förluster vardera. Sist i gruppen hittar vi, överraskande nog, SK Gaming som endast har mäktad med en enda kartvinst, den på Train mot Fnatic.

Dramatiken till trots står det redan nu klart att Fnatic är klara för helgens slutspel. Laget har nämligen bättre rundskillnad både i mötena med HellRaisers och med SK Gaming. Det spelar med andra ord ingen roll vilket av dessa två lag som vinner deras möte i morgon. Det som däremot står på spel är vilket lag Fnatic kan komma att möta i slutspelet.

Mer information, så som fullständigt schema, resultat och stream, finner ni i vår tittarguide.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..