×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Ännu en matchserie slutar 1-1 i Moskva — spännande avgörande väntar i morgon

1
G2 Esports och Natus Vincere säkrade varsin vinst i mötet mellan lagen på plats i Moskva, något som gör att ställningen fortsatt är helt lika mellan samtliga fyra lag i grupp A. Nu väntar dagens sista dubbelmöte och med det får vi Fnatic gå en kamp med SK Gaming.
G2 tog med sig en knapp ledning efter en jämn första halva på Train, då spelandes som det försvarande laget. Efter sidbytet kom dock Na`Vi att lägga in ett par växlar extra vilket medförde att de satte effektivt stopp för G2 Esports anfallsförsök. I slutändan var det Na`Vi, med hemmaspelarna Denis "seized" Kostin och Egor "flamie" Vasilyev, som vann kartan med klara 16-9.

Fransk-belgiska G2 var, precis som i gårdagens möte med NiP, som förbytta till karta nummer två. Startande som det anfallande laget skaffade de sig ett överläge med 11-4 till halvtid. Efter ett lite längre avbrott orsakat av tekniska problem började dock Na`Vi arbeta sig in i matchen. De lyckades däremot inte spela in mer än sju rundor som det anfallande laget och G2 kunde slutligen vinna med 16-11.

Helt jämnt i gruppen

Att ytterligare en match slutar med poäng till båda lagen innebär att ställningen i gruppen fortsatt är helt lika efter dag två av gruppspelet i Moskva. Samtliga fyra lag har nu vunnit två matcher vardera och förlorat lika många. Det är med andra ord upplagt för en riktigt spännande avslutning i morgon.

Ukraina Na`Vi vs. Frankrike G2
Frankrike G2 vs. Ukraina Na`Vi

Det har blivit dags för dagens sista dubbelmöte. Fnatic har chansen att haka på Virtus.pro i toppen av Grupp B, men då krävs det att svenskarna vinner båda kartorna mot de regerande majormästarna i SK Gaming.

Brasilien SK vs. Sverige Fnatic
Sverige Fnatic vs. Brasilien SK

Mer information, så som fullständigt schema och stream, finner ni i vår tittarguide.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..