×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

NiP och Dignitas vinner varandras kartor i Moskva

1
NiP Gaming och Team Dignitas vinner varsin karta i dagens första svenskmatch. Nästa duell i Moskva står mellan G2 Esports och Natus Vincere.

Svensk comeback på Cobblestone

För fjärde gången sedan Epicenter Moscow drog igång under måndagen spelades Cobblestone mellan svenskarna och danskarna. Där var det de rödvita som visade framfötterna, trots att de föll till en eco efter att ha vunnit pistolrundan som försvarare. Så fort vapenrundor blev mer aktuella var det nämligen Team Dignitas som norpade runda på runda, och slutade halvan med överlägsna 11-4. Det var dock inte över.

NiP Gaming höll sig kvar i matchen genom att vinna den följande pistolrundan, och gick upp till ett knappt 10-11-underläge innan Team Dignitas fick sin första runda som anfallare. Den rundvinsten möttes sedan av ett rejält svar från NiP, någonting som skapade ett ekonomiskt problem för danskarna. Till sist gick NiP Gaming om det danska laget, och kunde sedan vinna med 16-12 efter en utomordentlig 2vs4-vinst av Richard "Xizt" Landström och en storspelandes Adam "friberg" Friberg, som slutade på 28 frags.

friberg från NiP.
friberg klev fram rejält under NiP:s comeback på Cobblestone.


Dignitas lade i en extra växel på Nuke

Karta nummer två landade på Nuke, där Dignitas vann pistolrundan som försvarare. NiP Gaming slösade dock ingen tid på att komma in i matchen, utan vann den första vapenrundan och jämnade ut resultatet till 3-3. Detta resultat blev sedan 6-6 efter att lagen plockat rundor titt som tätt, och det var där Dignitas sprang ifrån i halvan och slutade på 9-6.

Adam "friberg" Friberg klev dock fram med fyra frags under den andra pistolrundan, en rundvinst som tillät NiP att kvittera till 9-9. Återigen började rundorna gå höger och vänster, denna gången upp till 11-11 i ställning. Då klev Kristian "k0nfig" Wienecke fram med tre deagle-frags, en insats som i slutändan betydde allt. Dignitas hade nämligen tryckt ner svenskarnas ekonomi, och kunde därmed hålla ledningen in i det sista.

Sverige NiP vs. Danmark dignitas
Danmark dignitas vs. Sverige NiP

Härnäst i Moskva har det blivit dags för G2 Esports att ställas mot den ukrainska besten Natus Vincere, återigen bäst av två kartor. Denna match är schemalagd att sparka igång 16:00, med karta nummer två schemalagd att starta en timme och en kvart senare. Värt att notera är att Fnatic spelar mot SK Gaming under kvällen, det vill säga efter mötet mellan G2 och Na`Vi.

Resterande matcher för dagen

Ukraina Na`Vi vs. Frankrike G2
Frankrike G2 vs. Ukraina Na`Vi
Brasilien SK vs. Sverige Fnatic
Sverige Fnatic vs. Brasilien SK

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..