×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

HellRaisers överraskar — kniper en karta mot Virtus.pro

1
HellRaisers chockar när de kniper en karta mot den polska jätten, och nu är det dags för NiP Gaming att visa vad de går för mot grannarna i syd.
Den andra dagen på Epicenter Moscow är i full gång, och dagens inledande bäst-av-två-möte har precis avgjorts. Det stod mellan det tydligt förbisedda HellRaisers och laget i rampljuset, Virtus.pro. Aningen förvånande är att dessa lag spelade 1-1 i kartor, vilket får ses som en riktig bedrift av underdog-laget.

Cobblestone gick till ett starkt HellRaisers

Den stora chocken kom på den första kartan, Cobblestone, där HellRaisers som försvarare vann pistolrundan och gick upp i en oväntad 5-0-ledning. Storspel från bland andra Janusz "Snax" Pogorzelski gjorde dock att Virtus.pro kunde få ett grepp om matchen, och fick ändå med sig sex rundor in i halvtid.

Det polska laget klättrade faktiskt helt och hållet tillbaka in i matchen när de vann den följande pistolrunda och gick upp till en 10-10-ställning. Då vaknade HellRaisers åter till liv, och knep fyra raka rundor för att sätta sig en fin position att vinna kartan. Virtus hade dock inte gett upp, utan jämnade återigen ut matchen till 14-14. Det var dock otillräckligt för Pogorzelski och hans lagkamrater, då HellRaisers knappt vann de två sista rundorna och därmed kartan med 16-14.

DeadFox från HellRaisers.
HellRaisers nyrekryt Bence "DeadFox" Böröcz prisades av kommentatorerna under Cobblestone.


Nuke blev mer ensidig

Mötet följdes av ytterligare ett, detta på Nuke. HellRaisers, som inledde som försvarare, börajde med att knipa pistolrundan. Dock svarade Virtus.pro med en pistoltung andrarunda, en rundvinst som drog igång det polska maskineriet. Sju raka rundor vann de, men HellRaisers höll sig ändå förhållandevis kvar i matchen genom att få fem rundor innan halvtid.

När HellRaisers fick agera anfallare vann de än en gång pistolrundan, men en vass deagle från Snax satte Virtus.pro åter i förarsätet. Där var den stora spiken i kistan för polackerna, som därefter gick upp till vinnande 16 rundor med endast en ytterligare runda förlorad. Värt att notera är att HellRaisers Vladyslav "bondik" Nechyporchuk krigade på rejält med 24 frags — mer än dubbelt så många som tvåan i laget.

Polen Virtus.pro vs. Europa HellRaisers
Europa HellRaisers vs. Polen Virtus.pro

NiP möter danska Dignitas härnäst

Nästa möte står mellan svenska NiP Gaming och danska Team Dignitas, som båda har en vinst och en förlust än så länge i turneringen. Svenskarna kryssade mot G2 Esports sent igår kväll, medan Team Dignitas fick med sig en imponerande vinst mot Natus Vincere i gårdagens öppningsmatch. Dagens första kartan mellan lagen är schemalagd att dra igång 13:00, och följs så klart av ytterligare en karta mellan lagen.

Sverige NiP vs. Danmark dignitas
Danmark dignitas vs. Sverige NiP

Mer information, så som fullständigt schema och stream, finner ni i vår tittarguide.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..