×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

NiP och G2 vinner varsin karta — tredje dubbelmötet som slutar 1-1

2
Drabbningen mellan svenskarna i Ninjas in Pyjamas och G2 Esports slutade med att de båda lagen vann varsin karta, en dominerande trend under denna inledande gruppspelsdag i Moskva. Endast Virtus.pro har tagit full pott så här långt.
NiP såg till att sätta sig rejält i förarsätet under den första halvan av Cobblestone. Svenskarna började kartan som det anfallande laget och rusade fram till en 9-0-ledning innan G2 lyckades stoppa deras framfart. Den bedriften kom de dock endast att lyckas med två gånger till vilket gav NiP 12-3 inför sidbytet.

NiP vann även kartans andra pistolrunda, den här gången svarade dock G2 genom att vinna den följande ecorundan samt ytterligare tre raka efter det. NiP klättrade sedan upp på matchrundor men släppte ändå upp G2 på elva vunna rundor innan svenskarna avgjorde efter en härlig runda av Adam "friberg" Friberg, som gjorde sig av med fyra motståndare.

G2 som förbytta på Cache

När det blev dags för svenskarnas kartval, Cache, var det med G2 som det anfallande laget. Anförda av stjärntrion RpK, shox och ScreaM bröt dig sig allt som oftast rätt enkelt genom det svenska försvaret. När det första halva summerades låg NiP under med 4-11. Det svenska manskapet kämpade sedan för att hämta in G2 Esports försprång, men förgäves. G2 kunde till slutligen avgöra i runda 25, de vann med andra ord Cache med siffrorna 16-9.

Frankrike G2 vs. Sverige NiP
Sverige NiP vs. Frankrike G2

Nu tar turneringen paus till klockan 10.00 i morgon då Virtus.pro och HellRaisers drabbar samman. Matchstart för de båda svenska lagen, NiP och Fnatic, är 13.00 respektive 19.00.

Mer information, så som fullständigt schema och stream, finner ni i vår tittarguide.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..