×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Fnatic föll i öppningsmatchen av ESL One New York

1
Det började inte speciellt bra för svensk del då ESL One New York drog igång under fredagsaftonen, detta då Fnatic förlorade sin öppningsmatch mot Virtus.pro och det med rätt stora siffror.
Fnatic fick en dålig start på matchen då Virtus.pro, spelandes som det försvarande laget, drog i väg till en 5-0-ledning innan svenskarna kunde svara. Lika många rundor senare hade Fnatic dock lyckats kvittera. Trots upphämtningen var det Virtus.pro som tog med sig ett klart övertag inför sidbytet med ställningen 10-5 till det polska laget.


Efter att ha förlorat även den andra pistolrundan på Cobblestone var goda råd dyra för svenskarna. Virtus.pro fortsatte sedan att vinna rundor och kunde gå upp på 14 vunna rundor. Fnatic lyckades sedan få med sig ytterligare en pinne innan Virtus.pro fastställde slutresultatet till 16-6.

Sverige Fnatic vs. Polen Virtus.pro
Fnatic: dennis, Lekr0, olofmeister, twist, wenton
Virtus.pro: byali neo, pasha, Snax, TaZ

Nästa match borta i Barclays Center går mellan G2 Esports och våra danska grannar i Astralis. Vi på Fragbite återkommer med en ny rapport efter Fnatics nästa match. Till dess kan ni hålla reda på de senaste resultaten på turneringssidan här på Fragbite.

Frankrike G2 Esports vs. Danmark Astralis
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz
Astralis: device, dupreeh, Karrigan, Kjaerbye, Xyp9x

Mer information och ett fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide



Stream

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..