×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Devil påväg bort från EnVyUs — ersätts av SIXER

2
Enligt franska säkra källor är Timothée "DEVIL" Demolon påväg bort från EnVyUs för att ersättas av Millenium-spelaren Christophe "SIXER" Xia.
Året har inte sett superljust ut för franska EnVyUs när det kommer till resultat. Visserligen tog laget hem förstaplatsen i förra veckans Gfinity CS:GO Invitational men förutom det har laget inte visat på större förmågor till vinst under årets gång. Enligt rapporter från den största CS:GO-sidan i Frankrike, VaKarM.net, kan även lagförändringar vara på gång då Timothée "DEVIL" Demolon ryktas bli ersatt av den franska millenium-spelaren Christophe "SIXER" Xia.

Enligt rykterna skall anledningen vara brist på personliga insatser och att stämningen inte fungerat ihop med resten av lagkamraterna.

EnVyUs har i skrivande stund inte kommenterat händelsen men kort efter artikeln skrev kommenterade Demolon "LOL" i följt av en gapskrattande smiley på sin Twitter. Annat som pekar på att ryktet kan stämma är ett klipp från gårdagskvällen där den unga fransmannen på franska säger "att han inte har råd att hänga med och äta ute då han nu mera är arbetslös". I ett klipp som länkades av en av våra Fragbiteanvändare på forumet ses även SIXER spela tillsammans med de eventuellt nya lagkamraterna Dan "apEX" Madesclaire och Vincent "Happy" Schopenhauer.



Rytade nya EnVyUs

Frankrike Vincent "Happy" Schopenhauer
Frankrike Kenny "kennyS" Schrub
Frankrike Dan "apEX" Madesclaire
Frankrike Nathan "NBK-" Schmitt
Frankrike Christophe "SIXER" Xia

Lagets nästa evenemang är WESG i Kiev den 6-9 oktober.
Om vi får se ett nytt EnVyUs på plats återstår helt enkelt att se.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..