×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fnatic bootcampar hos Fragbite inför ESL New York — besegrar Na`Vi med 2-0

4
Inför ESL New York har svenska Fnatic valt att bootcampa på Fragbite-kontoret inför lagets första LAN-turnering.
På fredag den 30 september drar ESL New York igång där vi kommer att se ett svenskt lag i form av Fnatic som gör sin LAN-debut med den nya femman. Inför turneringen kan vi stolt presentera att Fnatic nu inför turneringen har valt att bootcampa på Fragbite-kontoret i Stockholm. Från söndagen fram till onsdagen kommer de fem spelarna, nya coachen Jimmy "Jumpy" Berndtsson och Viktor "vuggo" Jendeby att bootcampa hos Fragbite.

Alla i Fnatic utom dennis som nyttjade Fragbites lyxiga toaletter under bootcampet.
Alla i Fnatic utom dennis som nyttjade Fragbites lyxiga toaletter under tagningen av bilden.


Fragbite-effekten: Vann enkelt mot Na´Vi

Under söndagen kunde vi direkt se Fnatic visa sin nya nivå då de enkelt besegrade Na`Vi med 2-0, 16-3 & 16-6, i ESL Pro League. Laget kommer nu att sitta fram till onsdagen för att fortsätta och förfina taktikerna inför den första LAN-turneringen där de ställs mot Virtus.Pro i den första omgången. Turneringen har 250 000 dollar och avslutas på söndagen.
— Det känns otroligt roligt att Fnatic valde att bootcampa hos just oss inför deras första LAN-turnering. Det ger oss inte bara glädje utan även en bra möjlighet att få göra roliga och bra intervjuer under dessa dagar berättar Fragbites Linda "Ding1" Herman.
Sverige Olof "olofmeister" Kajbjer
Sverige Dennis "dennis" Edman
Sverige John "wenton" Eriksson
Sverige Jonas "Lekr0" Olofsson
Sverige Simon "twist" Eliasson

Sverige Jimmy "Jumpy" Berndtsson (Coach)
Sverige Viktor "vuggo" Jendeby (Manager)

Det betyder även att vi på Fragbite kommer att få göra exklusivt material på Fragbite och även bjuda på sneak peaks från bootcampet. Datorerna som Fnatic spelar på är Taurus-datorer från Inet och hur det går i turneringen återstår att se.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..