×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Gfinity

EnVyUs säkrar sin andra raka turneringsseger i Birmingham

0
Efter 3-1 mot Epsilon i fredags och nu 3-0 mot mousesports står det klart att EnVyUs kammar hem segern i Gfinitiy CS:GO Invitational. Lagets andra raka turneringsseger i den engelska staden.
"Finalen fick en spännande start då ställningen efter 30 spelade rundor på den inledande kartan, Cache, var 15-15. EnVyUs kom dock sedan att vinna förlängningen med 4-2 och fortsatte sedan på det vinnande spåret. Cobblestone vann fransmännen med 16-12, mycket tack vare att de skrapade ihop tio rundor som det anfallande laget under kartans första halva.


Avgörande föll sedan på Dust2, vilket var mousesports andra kartval i matchen. De hade även valt Cache medans EnVyUs stod bakom valet av Cobblestone. Det var även mousesports som öppnade starkast vilket gav dem en 11-4-ledning i halvtid, det hjälpte dock föga. EnVyUs kom tillbaka och avgjorde finalen i kartans absolut sista runda.

Frankrike EnVyUs vs. Tyskland mousesports
EnVyUs: apEX, DEVIL, Happy, kennyS, NBK
mousesports: chrisJ, denis, NiKo, oskar, Spiidi

Med det är Gfinity CS:GO Invitational över och spelmässan EGX, som står värd för turneringen, verkar ha blivit ett favoritställe för EnVyUs. Senast det begav sig, hösten 2015, vann det franska laget turneringen Gfinity Champion of Champions och kan nu alltså lägga till en förstaplats i Gfinity CS:GO Invitational till samlingen.

Slutplaceringar och prisfördelning

1. Frankrike EnVyUs — 50 000 dollar (cirka 427 000 kronor)
2. Tyskland mousesports 30 000 dollar (cirka 256 000 kronor)
3-4. Sverige Godsent — 25 000 dollar (cirka 215 000 kronor)
3-4. Sverige Epsilon — 25 000 dollar (cirka 215 000 kronor)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..