×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Förändringar i Gambit — kUcheR in temporärt

1
Gambit har valt att plocka in Emil "kUcheR" Akhundov temporärt medan man bänkar Ivan "spaze" Obrezhan på grund av den sistnämndes inställning och återkommande misstag.
Det händer mycket i det östeuropeiska majorlaget Gambit just nu. Under gårdagen offentliggjordes det att tre av spelarna varit involverade i att fuska sig till en LAN-plats i CS:GO-VM genom att använda ryske Mikhail "Dosia" Stolyarov i det kazakiska landslaget. Nu har även laget gjort förändringar i sin femma, men det är separat från gårdagens incident.

spaze för Gambit.
spaze får kliva åt sidan i Gambit.


Det är Ivan "spaze" Obrezhan som fått kliva åt sidan på grund av hans inställning till träningar och återkommande kritiska misstag i officiella matcher, menar Gambit. In för att temporärt ersätta Obrezhan kommer den före detta HellRaisers-spelaren Emil "kUcheR" Akhundov, som spelat med tre av Gambits spelare tidigare.

Gambit

Ryssland Mihail "Dosia" Stolyarov
Kazakstan Dauren "AdreN" Kystaubayev
Kazakstan Rustem "mou" Telepov
Ryssland Dmitry "hooch" Bogdanov
Ukraina Emil "kUcheR" Akhundov (Inhoppare)

Ovanstående femma kommer att åka till Adrenaline Cyber League-finalerna i början av oktober. Där kommer Team Spirit, med bland andra Vadim "DavCost" Vasilyev och Anton "kibaken" Kolesnikov, varav ett av tre motståndarlag.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..