×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Tuffa grupper i Eleagues andra säsong: "Challenge Accepted!"

1
Eleague har offentliggjort grupperna för sin andra säsong, och profilerna är enade om att det är riktigt tuffa sådana.
Den andra säsongen av Turners succéturnering Eleague är på gång, och nu har arrangörerna offentliggjort grupperna för den kommande miljonturneringen. Sveriges representanter, NiP Gaming och Fnatic, kommer inte få en enkel match.

De förstnämnda, som placerats i grupp B, kommer nämligen att ställas mot Virtus.pro, G2 Esports och det profilstarka Echo Fox, medan Fnatic får EnVyUs, Team Dignitas och OpTic Gaming som hinder i sin strävan efter en slutspelsplats. Spelare och profiler är enade om att grupperna är riktigt tuffa sådana, men att det finns ett lag som kommer att få det aningen tuffare än andra; Alternate aTTaX.

"LOL, get rekt aTTaX!", skriver experten Duncan "Thorin" Shields, en av många som ser tysklaget som chanslösa, på Twitter.

Det tyska laget kommer definitivt att få en tuff resa, då de delar grupp med de ständigt major-aktuella lagen Natus Vincere, Astralis och världsettan i brasilianska SK Gaming. Dessa lag utgör en överlag extremt högkvalitativ grupp som den danska Astralis-spelaren Peter "dupreeh" Rothmann tar på fullt allvar, och som en riktig utmaning.

"Tough group for second season of @EL , but challenge accepted!", taggar Rothmann.

Nedan finner ni gruppindelningen, vars första grupp spelar den 21-22 oktober, medan de övriga grupperna kommer att slåss under november månad.

Grupp A (21-22 oktober)

Europa mousesports
USA Cloud9
Europa FaZe Clan
Brasilien Immortals

Grupp B (4-5 november)

Polen Virtus.pro
Sverige NiP Gaming
Frankrike G2 Esports
USA Echo Fox

Grupp C (11-12 november)

CIS Natus Vincere
Danmark Astralis
Tyskland Alternate aTTaX
Brasilien SK Gaming

Grupp D (18-19 november)

Sverige Fnatic
Frankrike EnVyUs
Danmark Team Dignitas
Kanada OpTic Gaming

Nytt för denna säsong är att man inte kommer att skicka lag till ett andra chansen-bracket, utan istället köra mer klassiska GSL-grupper där topp två går vidare till single elimination-slutspelet. Kvartsfinalerna är schemalagda att spelas den 29-30 november, medan semifinalerna spelas den 2 december och till sist finalen dagen därpå.

Vilken grupp är tuffast?

404 personer har röstat

Vilken grupp är tuffast?

404 personer har röstat

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..