×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Trots Valve-bannen — ESL anställer DaZeD på heltid

3
ESL har nu tagit beslutet att anställa den Valve-bannade före detta iBUYPOWER-spelaren Sam "DaZeD" Marine under ESL Pro League.
I januari 2015 publicerade den kända esportjournalisten Richard Lewis ett avslöjande gällande det nordamerikanska CS:GO-laget iBUYPOWER där han påstod att det fanns tydliga bevis på att laget medvetet förlorat en match mot laget NetcodeGuides.com. Ett erkännande från lagets sida resulterade i att Valve stängde av spelarna från sina officiella turneringar. Något som ledde till att flera av spelarna i laget gick över till andra spel eller slutade.

Några av de inblandade spelarna var Joshua "steel" Nissan, Braxton "swag" Pierce, Keven "AZK" Larivière och Sam "DaZeD" Marine. För den sistnämndes del verkar saker och ting ha ljusnat upp en aning då han under förra veckans upplaga av nordamerikanska ESL Pro League var med som expertanalytiker under sändningen. Under gårdagen hoppade han dessutom in som kommentator tillsammans med John "blu" Mullen under sändningen där det även avslöjades att han numera kommer att fortsätta säsongen ut tillsammans med ESL.



Beslutet att plocka in DaZeD kan ses som relativt vågat då han fortfarande är avstängd från Valve-stämplade turneringar, även som kommentator. Detta innebär att han inte kommer att få göra sina casting-kamrater sällskap om ESL får arrangera en till major. Hans före detta iBUYPOWER-lagkamrat steel är i en liknande situation, då han innan sin avstängning ofta sågs — och hyllades — som observer för olika turneringar.

Borde Valve tillåta DaZeD att kommentera majors?

1017 personer har röstat

Borde Valve tillåta DaZeD att kommentera majors?

1017 personer har röstat

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..