×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Gfinity

Potential för helsvensk final i Birmingham i helgen

4
Godsent, Epsilon, mousesports och EnVyUs står redo för helgens fyralagsturnering Gfinity CS:GO Invitational 2016 i Birmingham, och nu står det klart att svensklagen undviker varandra.
I helgen arrangeras Gfinity CS:GO Invitational under EGX 2016. Fyra lag kommer att tävla i bäst av fem kartor när de ställs i ett single elimination-bracket om en 100 000 dollar stor prispott. Två av dessa lag — Godsent och Epsilon — är svenska, och nu står det klart att de undviker varandra i öppningsomgången. Detta kan ses som positivt då svensklag har ställts mot varandra tidigt i turneringar under en senare tid.

Under fredagen, turneringens öppningsdag, kommer Epsilon att få den tuffa uppgiften att möta franska EnVyUs i ett bäst-av-fem-möte. Värt att notera är att svensklaget tagit in André "BARBARR" Möller för att fylla tomrummet som Jerry "xelos" Råberg lämnade efter sig. Detta är fredagens enda match, och under lördagen kommer den andra semifinalen mellan Godsent och mousesports att spelas. Vinnarna av dessa två BO5-matcher drabbas samman i finalen, som spelas på söndag, också i bäst av fem kartor.

Fredag den 23 september

Frankrike EnVyUs vs. Sverige Epsilon
EnVyUs: apEX, DEVIL, Happy, kennyS, NBK
Epsilon: BARBARR, disco doplan, draken, freddieb, REZ

Lördag den 24 september

Sverige Godsent vs. Tyskland mousesports
Godsent: flusha, JW, Lekr0, pronax, znajder
mousesports: chrisJ, denis, NiKo, oskar, Spiidi

Söndag den 25 september

Final!

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..