×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Thorin, Pansy, Metuz m.fl. till Gfinity CS:GO Invitational

1
Nu har Gfinity offentliggjort vilka talanger vi får se i rutan under kommande Gfinity CS:GO Invitational.
Nästa vecka är det dags för Godsent, Epsilon, EnVyUs och mouseports att göra upp under Gfinity CS:GO Invitational borta i den brittiska staden Birmingham. Nu har man offentliggjort vilka talanger som kommer att vara med och underhålla tittarna.

I kommentatorstolarna för den tre dagar långa turneringen hittar vi Lauren "Pansy" Scott och Vince "Metuz" Hill som tillsammans med James Banks kommer att hålla oss uppdaterade under matchens gång. Expertutlåtanderna efter och mellan matcherna kommer från ett minst sagt välkänt ansikte, Duncan "Thorin" Shields som får sällskap av Dustin "dusT" Mouret. Programledandet sköts av Alan "Bricetacular" Brice.

Storbritannien Lauren "Pansy" Scott - Kommentator
Storbritannien Vince "Metuz" Hill - Kommentator
Storbritannien James Banks - Kommentator och Intervjuare
Storbritannien Duncan "Thorin" Shields - Panelexpert
USA Dustin "dusT" Mouret - Panelexpert
Storbritannien Alan "Bricetacular" Brice - Programledare

I prispotten ligger 100 000 dollar och väntar på att delas ut och själva turneringen går av stapeln nästa torsdag den 22 september och sträcker sig till och med söndagen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..