×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

De vann sina grupper i fredags — nu möts Virtus.pro och Cloud9 i DreamHack-final

2
Det har dragit ihop sig till final i Bukarest när DreamHack-turneringen i den rumänska huvudstaden går mot sitt slut. Väl där ställs Cloud9 mot Virtus.pro.
Cloud9 var det första laget att säkra en finalplats, detta sedan de besegrat EnVyUs med 2-1 tidigare under söndagen. Just EnVyUs tog sig till dagens slutspel sedan de slagit Gambit med 2-0 i förlorarmatchen för grupp A och sedan tagit revansch på Heroic (som slog dem med 31-34 i fredags) genom att vinna skiljematchen med 2-1 i kartor.

USA Cloud9 vs. Frankrike EnVyUs
Cloud9: autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k
EnVyUs: apEX, DEVIL, Happy, kennyS, NBK

I dagens andra semifinal såg vi gruppvinnarna från grupp A, Virtus.pro, ställas mot Team Dignitas. Danska Dignitas tog sig till slutspel efter att ha slagit ut både FlipSid3 Tactics (2-1) och FaZe Clan (2-0) under gårdagen. Väl i semifinalen tog det dock stopp då Virtus.pro har visat sig hitta formen igen efter förra helgens floppartade insats under SL i-League StarSeries-finalerna. Polackerna vann matchen med 2-1, sedan Dignitas ryckt upp sig efter att ha förlorat den första kartan med hela 4-16.

Polen Virtus.pro vs. Danmark Dignitas
Virtus.pro: byali, neo, pasha, Snax, TaZ
cajunb, k0nfig, Magiskb0Y, MSL, RUBINO

Det betyder alltså att det blir de båda gruppvinnarna som ställs mot varandra i aftonens final. Det handlar alltså om ett Virtus.pro som än en gång visar att de snabbt kan återhämta sig från en katastrofinsats, och på andra sidan EnVyUs som verkar ha vässat formen ytterligare sedan turneringen i Kiev förra veckan.

USA Cloud9 vs. Polen Virtus.pro
Cloud9: autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k
Virtus.pro: byali, neo, pasha, Snax, TaZ

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..