×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

G2 slår Dignitas i två raka — Sverige mot Frankrike i finalen

1
Det blir G2 Esports som möter svenska NiP i kvällens final av SL i-League StarSeries Season 2. Det står klart sedan även den andra semifinalen tagit slut efter endast två spelade kartor.
Semifinalen mellan G2 och Dignitas började med fransmännen som det anfallande laget på Cobblestone, uppgift de lyckades riktigt bra med. G2 tog nämligen med sig tio rundor till pausen och trots hård press från Dignitas var det just G2 som vann kartan med siffrorna 16-13.

På Dust2 var det sedan ombytta rollar. Dignitas började som det anfallande laget och efter 15 spelade rundor låg de i ledning med 11-4. G2 fick dock en bra start på den andra halvan och minskade avståndet mellan de båda lagen till endast två rundor. I runda 24 var ställningen sedan helt lika mellan lagen. Dignitas, som tappat hela sitt överläge, lyckades inte stå emot fransmännens framfart och G2 vann slutligen kartan med 16-12.

Frankrike G2 vs. Danmark Dignitas
G2: bodyy, ScreaM, shox, SmithZz, RpK
Dignitas: cajub, k0nfig, Magiskb0Y, MSL, RUBINO

Det blir med andra ord något av en klassisk final då vi ser NiP göra upp med G2 Esports om titeln i Kiev. Sverige mot Frankrike, som det såg ut under en låg tid då CS:GO var nytt.

Sverige NiP vs. Frankrike G2 Esports
NiP: f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Maikelele, Xizt
G2: bodyy, ScreaM, shox, SmithZz, RpK

Engelskspråkig stream

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..