×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Heroic första lag att säkra en slutspelsplats i Kiev

2
Onsdagen bjuder mestadels på öppningsmatcher från SL i-League i Kiev, bortsett från den match som just spelats. Det handlar om vinnarmatchen för grupp C då Heroic ställdes mot kinesiska TyLoo.
Danskmötet mellan Heroic och Astralis slutade med en 16-13-vinst för svenskbetonade Heroic, därmed var de klara för dagens enda vinnarmatch. Väl där ställdes de mot kinesiska TyLoo som chockade hemmafavoriterna Na`Vi tidigare under aftonen.

I mötet mellan Heroic och TyLoo var det dock det danska laget som fick en smakstart. Efter att ha vunnit de tre inledande rundorna som det försvarande laget gick de så småningom upp till en 9-2-ledning. Den första halvan slutade sedan 11-4 till Andreas "MODDI" Fridh och övriga mannar i Heroic.

Efter sidbytet kunde dock TyLoo påbörja en rejäl upphämtning och efter 24 spelade rundor var ställningen helt lika mellan de två lagen. Vid det laget valde Heroic att ta timeout. Kinesiska TyLoo lyckades även med att överta ledningen. Heroic studsade dock tillbaka och kunde till slut vinna matchen med 16-13, därmed är de även det första laget att bli klara för helgens slutspel.

Kina TyLoo vs. Danmark Heroic
TyLoo: AttackeR, DD, fancy1, Mo, somebody
Heroic: Friis, gla1ve, MODDII, Snappi, valde

Nu har det blivit dags för dagens sista match, tillika den första matchen för grupp D. Det handlar om ett högintressant möte mellan EnVyUs, som kommer till spel med Christophe "sixeR" Xia som ersättare för "NBK-", och ett formstarkt Cloud9.

Frankrike EnVyUs vs. USA Cloud9
EnVyUs: apEX, DEVIL, Happy, kennyS, SIXER
Cloud9: autimatic, n0thing, shroud, Skadoodle, Stewie2k

Engelskspråkig stream

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..