×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Room On Fire får tillökning i familjen

7
Kommentatorsgänget Room On Fire får nu tillökning när tre kända ansikten sluter upp till den redan stjärnspäckade organisationen.
För drygt två år sen skapade Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonat Room On Fire för att gemensamt kunna driva sina projekt framåt. De blev sedan två medlemmar rikare när Halvor "vENdetta" Gulestøl och Jason "moses" O'Toole gick med i det då etablerade Room On Fire. Nu två år efter starten sluter ytterliga tre nya ansikten upp med företaget.

Rutin och nytt blod till Room On Fire

Tre nya profiler har slutit upp med Room On Fire och däribland hittar vi den otroligt rutinerade Joona "natu" Leppänen som senast såg på ASUS ROG. Även den mindre rutinerade kommentatorn Vince "Metuz" Hill är en av de som nu kommer att synas under Room On Fire-fanan. Sist men inte minst kommer även panelmedlemmen Janko "YNk" Paunović att sluta upp tillsammans med de andra.

Room On Fire

Danmark Anders "Anders" Blume
USA August "Semmler" Massonat
USA Jason "moses" O'Toole
Norge Halvor "vENdetta" Gulestøl

Finland Joona "natu" Leppänen
Storbritannien Vince "Metuz" Hill
Serbien Janko "YNk" Paunović

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..