×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Stormatch ikväll när Fragbite Crew möter moderatorerna

8
Stoppa pressarna, ikväll klockan 21:00 kommer Fragbites heder stå på spel då Fragbite Crew kommer att möta Fragbites moderator i en bäst-av-tre-match.
Senast vi såg Team Fragbite-spela var för drygt ett år sedan när de tävlade i StaffCup 3 där det blev förlust mot myXMG. Ikväll gör dock laget coomeback då de ställs mot Fragbites moderatorer i ett bäst-av-tre-möte. På spel står heder och rätten att för evigt skryta om vinsten. I vanlig ordning är det lagets manager Joakim "JoeAWESOME" Jansson som har tagit ut femman för matchen och där hittar vi ett par nya ansikten.

Ding1 gör debut i Fragbite-tröjan

Kvällens femma består av tre erfarna profiler i Fragbites tävlingmatcher. André "rich" Åkerblom tar som vanligt på sig rollen som lagkapten och kommer att spela i kvällens match. Likaså Fredric "Nallen" Bohlin och Joakim "JoeAWESOME" Jansson men vi har ett par nya ansikten då Linda "Ding1" Herman gör debut i tävlingssammanhang och med henne har vi Fragbites nya e-sportsäljare Anton "tWIST" Bengstsson som även han gör debut för Fragbite.

Linda
Linda "Ding1" Herman gör ikväll sin debut som CS-spelare på proffsnivå.


Lagets manager Joakim Jansson har följande att säga om dagens laguppställning.
— Det känns som att vi har hittat en bra blandning av erfarenhet och nytt blod. Två nya debutanter samt två spelare som har varit med sen begynnelsen av CS:GO och mig själv då ger oss en komplett femma som kan nå riktigt långt om det hårda arbetet läggs in, berättar Jansson för Fragbite.
Debutanten Linda "Ding1" Herman tror själv att debuten kommer att bli en succé.
— Det råder ingen tvivel om att mina grabbar got my back om man säger så. Kolla bara, vi har en SM-finalist i laget i form av rich, en slug jäkel i form av joeAWESOME, en stor köttvägg i form av Nallen och enorma biceps som kan panga hårt i form av Anton. Sen har vi ju i och för sig mig också som... som... eh... vi skippar den biten - det är en formstark fyra och en halva vi ställer upp med ikväll som skall visa att modsen kommer att få smaka på rejäl kontorskaka, berättar en nervös men taggad Linda för Fragbite.

Moderatorerna snor spelare av Fragbite Crew

Tidigare i de tävlingarna som Fragbite har varit med i har Marcus "mod" Mod varit med och det tar nu slut när Moderatorerna rekryterar den svenska spelaren och han kommer att spela för Moderatorerna i kvällens match. Förutom Mod hittar vi huvudmoderatorn Sonkan samt de tre moderatorerna CEV, Antekk och daaim.
Jag tror att vi är en stark femma och vi kommer prestera vårat allra bästa. Jag har personligen studerat hur Silvers spelar för att få en bättre förståelse för vad det är för typer vi kommer att möta. Det har blivit många sena nätter för att verkligen träna in vår timing och vårat lagspel, men jag tror att vi har hittat en perfekt balans mellan lagspel samt individuell förmåga, berättar Fragbites moderator Antekk till Fragbite.
Matchen kommer att spelas bäst-av-tre kartor och det är de klassiska kartorna Dust2, Inferno och Mirage som kommer att vara arenorna för de två lagen när Fragbites heder står på spel. Matchen kommer att sändas av Yoggi Yalla-kommentatorn Robin "Voltie" Takac med start 21:00.

Sverige Team Fragbite Crew vs. Sverige 4 vänner + Mod
FB Crew: rich, JoeAWESOME, Nallen, Ding1, tWIST
4VM: sonkan, CEV, Antekk, daaim, Mod

Så samla era vänner, köp lite popcorn och se när Fragbites Crew tar sig an moderatorerna i den BO3-kamp som börjar 21:00 ikväll.

Fragbite Crew vs. Moderatorerna

Vilka tror du vinner kvällens möte?

225 personer har röstat

34 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 34 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..