×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Godsent till ECS Development League — deltagarlistan komplett

1
Den nionde september drar andradivisionen av ECS, kallat Development League, igång och det är nu känt vilka lag som kommer att tävla om totalt fem platser till huvudligans andra säsong. Svenska Godsent är ett utav lagen.
Faktum är att Godsent fick en direktinbjudan till Development Leagues europeiska del, det tillsammans med FlipSid3 Tactics och Gambit Gaming. Nyligen omstöpta Godsent får även sällskap av AGG, Tricked, svensktoppade Heroic och Team Preparation. De sistnämnda tilldelades en plats trots att de förlorade finalen av det sista kvalet till turneringen, det då vinnarna – polska ATB Gaming – spelade med två av Valve avstängda spelare. Det handlar om Michał "michi" Majkowski och Mateusz "matty" Kołodziejczyk som båda stängts av på grund av matchfixning.

Development League — Europa


Sverige Godsent

Ryssland Gambit

Ukraina FlipSid3 Tactics

Danmark Heroic

Danmark Tricked

Polen AGG

Ryssland Team Preparation

Världen Tom plats
En utav platserna i den europeiska divisionen står tom sedan det inbjudna lag som erbjudits platsen har avsagt sig den. Det är ännu oklart i fall denna plats kommer att fyllas eller om ligan drar igång med endast sju lag.

Lagen i den europeiska divisionen tävlar om en direktplats till ECS-huvudliga samt två platser till höstens kvalserie. I kvalserien väntar Virtus.pro och Team Dignitas som slutade på åttonde respektive nionde plats under premiärsäsongen.

Mycket brasilianskt i Nordamerika

På den andra sidan Atlanten dominerar främst ett namn, nämligen de regerande dubbla majormästarna SK Gaming. De får dessutom sällskap av ytterligare två brasilianska lag, det handlar om Immortals som – precis som SK – blev inbjudna till ligan och paiN som vann det fjärde kvalet. Även Renegades och Selfless erhöll inbjudningar samtidigt som RONIN, Prospects och SofaKingGood alla har vunnit varsitt kval.

Development League — Nordamerika


Brasilien SK Gaming

Brasilien Immortals

Australien Renegades

USA Selfless

Kanada RONIN

USA Prospects

USA SofaKingGood

Brasilien paiN
När det gäller den nordamerikanska ligan tävlar de inte om någon direktplats till hösten säsong av huvudligan. Lagen får i stället nöjas sig med två platser till regionens kvalserie var Echo Fox och Team Kaliber, från den första säsongen, väntar.

ECS Development League spelas 9-27 september och följs sedan av de båda kvalserierna. Själva huvudligans andra säsong börjar sedan den sjunde oktober.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..