×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Drömstart för Heroic — slår rivalerna på Power-LAN

1
Dansksvenska Heroic får en fenomenal start med den nyskapade organisationen, då de besegrade både Astralis och Team Dignitas för att vinna sin första officiella turnering under fanan.
Så sent som i fredags offentliggjordes det att det danska före detta SK Gaming-laget bildat Heroic, en ny spelarägd organisation. Redan samma dag spelade Heroic sin första turnering i de nya tröjorna, och helgen blev en perfekt start för Andreas "MODDII" Fridh och hans danska lagkamrater.

Heroic började med att gå vidare ur grupp B bakom Team Dignitas, vilket innebar att de tvingades möta den danska ettan Astralis redan i semifinal. Mötet inleddes starkt för Astralis, då de vann öppningskartan Dust2 med hela 16-4. Heroic slog dock tillbaka, och med dubbla 16-13-vinster på Cobblestone och Overpass knep de en aningen oväntad finalplats över det anrika Astralis.

Väl i final ställdes Heroic mot ett annat rivallag, nämligen Team Dignitas, som dock hade Philip "aizy" Aistrup som inhoppare för Ruben "Rubino" Villarroel. Där fick Heroic en behaglig öppning när de vann Cobblestone på övertid. Dignitas slog tillbaka på Dust2 med en 16-11-vinst, men Fridh och hans lagkamrater visade sig vara det starkare laget när finalen avgjordes med 16-10 på Mirage.

Danmark Heroic vs. Danmark Team Dignitas
Heroic: MODDII, Friis, gla1ve, Snappi, valde
Dignitas: cajunb, k0nfig, Magiskb0Y, MSL, aizy

Detta innebär inte bara en magisk start för Heroic-lagets nystart, utan också ungefär 125 000 kronor i vinstpengar. Nedan ser ni slutplaceringarna och dess prisfördelning.

Slutplaceringar

1. Danmark Heroic — cirka 125 200 kronor
2. Danmark Team Dignitas — cirka 56 300 kronor
3-4. Danmark Astralis — cirka 18 800 kronor
3-4. Danmark Rogue — cirka 18 800 kronor
5-6. Danmark Tricked
5.6. Danmark Singularity
7-8. Danmark Isak
7-8. Danmark Alpha

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..