×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Svenska Crowns slutspelsklara i Katowice

4
Det svenska sista-minuten-laget vinner sin grupp i ESEA Global Challenge. I eftermiddag avgörs deras öde i semifinal.
Svenska Crowns har visat en stark insats nere i Katowice, Polen. Sista-minuten-laget har nämligen säkrat en plats till semifinal, detta efter att de imponerande vunnit sin grupp. Nu, i eftermiddag, väntar en match mot profilstarka Echo Fox där en finalplats står på spel.

Crowns imponerade redan från start när de stod för den första omgångens största vinst, en bekväm sådan mot Pnda från USA. I samma grupp lyckades brasilianska g3x besegra bulgariska MK i sin öppning, och när svenskarna mötte brassarna i gruppfinal lyckades Crowns vinna en jämn kamp. I gruppen kom MK tillbaka och fick en chans på revansch mot g3x, en chans de tog.

I grupp A var det Alternate aTTaX som vann före grupptvåan Echo Fox. Det tyskbaserade laget spelar sin semifinal mot MK redan nu på morgonen, medan svenskarnas match alltså spelas senare i eftermiddag.

Semifinaler

Tyskland Alternate vs. Bulgarien MK
Alt: crisby, kzy, tiziaN, keev, syrsoN
MK: bubble, spyleadeR, nkl, v1c7oR, dream3r
Sverige Crowns vs. USA Echo Fox
Crowns: zape, Krewmer, Jayzwalkingz, xajdish, bENNY
Fox: sgares, fREAKAZOiD, ShahZaM, roca, ryx

Matchcoverage


8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..