×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Echo Fox, ENCE, svenska Crowns m.fl. i helgens ESEA-finaler

2
I helgen tävlas 420 000 kronor ut i Katowice, Polen när åtta lag samlats för att tävla om titeln i ESEA Global Challenge.
I helgen kommer svenska Crowns, tidigare Kalashnikov 47, att ställas för ett rejält test. Det har nämligen blivit dags för ESEA Global Challenge, där lag från ESEA Premier slåss om 50 000 dollar, vilket motsvarar 420 000 kronor. Svenskarna var från början inte en del av deltagarlistan, då de föll på målsnöret i Premier-slutspelet, men efter att två lag nekats visum till Polen fick de tillsammans med tyska Alternate aTTaX en plats i sista stund.

Prisfördelning

1. 18 000 dollar (cirka 151 200 kronor)
2. 10 000 dollar (cirka 84 000 kronor)
3-4. 5 000 dollar (cirka 42 000 kronor)
5-8. 3 000 dollar (cirka 25 200 kronor)
Utöver Crowns och Alternate kommer starka namn som finska ENCE eSports och nordamerikanska Echo Fox att vara på plats i kampen om förstaplatsen. Även bulgariska Mortal Kombat, australiska Chiefs, brasilianska g3nerationX och Pnda från USA.

Finska ENCE kommer att spela turneringen med coachen tillika veteranen Joona "natu" Leppänen som fente spelare efter att Aleksi "allu" Jalli lämnade för FaZe Clan förra veckan. Även brassarna har en veteran i sitt lag, nämligen den sydamerikanska mibr-föredettingen Rafael "pava" Pavanelli. Även den före detta Luminosity-spelaren Lucas "steel" Lopes är en del av deras kedja.

Gruppfördelningen visar att Echo Fox och ENCE kommer att dela grupp med Alternate och Chiefs, medan svenskarna i Crowns ställs mot europeiska kvalettan i MK, liksom det nordamerikanska uppstickarlaget Pnda samt brasilianska g3x delar grupp B.

Grupp A


USA Echo Fox
sgares, fREAKAZOiD, ShahZaM, roca, ryx

Finland ENCE
naSu, suNny, xartE, juho, natu

Tyskland Alternate
crisby, kzy, tiziaN, keev, syrsoN

Australien Chiefs
Lightstep, tucks, aliStair, INS, malta

Grupp B


Bulgarien MK
bubble, spyleadeR, nkl, v1c7oR, dream3r

USA Pnda
blade, haptiiC, Toy, LILMAN, mummAy

Sverige Crowns
zape, Krewmer, Jayzwalkingz, xajdish, bENNY

Brasilien g3x
mch, pava, kNg, steel, caike
Turneringen drar igång imorgon lördag, detta med Echo Fox mot Chiefs klockan 10:00 svensk tid. Kort därefter kommer ett europeiskt möte mellan ENCE och Alternate, som följs av MK mot g3x. Svenskarna spelar sin öppningsmatch 14:00, detta mot Pnda.

Lördag den 27 augusti

USA Echo Fox vs. Australien Chiefs
Finland ENCE vs. Tyskland Alternate
Bulgarien MK vs. Brasilien g3x
USA Pnda vs. Sverige Crowns
Elimineringsmatch Grupp A
Elimineringsmatch Grupp B
Vinnarmatch Grupp A
Vinnarmatch Grupp B
Consolidation-match Grupp A
Consolidation-match Grupp B

Söndag den 28 augusti

Semifinal #1
Semifinal #2
Final

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..