×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

NBK missar SL i-League — SIXER ersätter

0
Den franska veteranen Cristophe "SIXER" Xia kommer att spela 300 000-dollarturneringen StarLadder i-League Season 2 med EnVyUs då Nathan "NBK" Schmitt har ett bröllop att närvara på.
I början av september arrangeras finalerna av StarLadder i-League SteelSeries Season 2, men franska EnVyUs profil Nathan "NBK" Schmitt kommer inte att närvara. Datumen krockar nämligen med hans brors bröllop, och istället har laget sökt sig till något av en veteran.

Cristophe "SIXER" Xia är mannen som ersätter Schmitt. Den franska spelaren var främst aktuell under de sista åren av Counter-Strike 1.6, och sågs en snabbis i laget WARMAKER under de första åren av CS:GO. Under 2016 har han dock spelat upp sig i den nyare speltiteln. Med laget Millenium har han bland annat vunnit Gamers Assembly 2016 och kommit till final på ESL France Championship.

SIXER för WARMAKER under ESWC 2014.
SIXER hoppar in i EnVyUs under nästa månads Kiev-turnering.


SIXER spelade med laget redan ikväll när EnVyUs ställdes mot NiP Gaming i ESL Pro League. För kvällen hoppade han dock in för Timothée "DEVIL" Démolon, och lyckades knipa en av två möjliga kartor mot svenskarna, detta på övertid. Det är dock följande femma som kommer att spela SL i-League mot några av scenens starkare lag.

EnVyUs på SL i-League S2-finalerna

Frankrike Vincent "Happy" Cervoni
Frankrike Kenny "kennyS" Schrub
Frankrike Dan "apEX" Madesclaire
Frankrike Timothée "DEVIL" Démolon
Frankrike Cristophe "SIXER" Xia (inhoppare)

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..