×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

SKYTTEN, Spitfire & Co rekryteras av Denial

1
Svenskduons resa till Nordamerika finner framgång redan innan avresa när de plockas upp av den välkända organisationen Denial eSports.
Tidigare i augusti stod det klart att svenskarna Alexander "SKYTTEN" Carlsson och Christian "Spitfire" Schiölde prövar lyckan i USA när de plockades in i det före detta Winterfox-laget, som var nere på en trio. Nu rapporterar Yahoo att deras hem blir Denial eSports, och avresa sker inom snarast för svenskarna.

"Det känns helt fantastiskt att äntligen få flyga över Atlanten och köra med dessa grabbar", berättar SKYTTEN för Fragbite. "Som jag nämde i mitt officiella uttalande så hade jag kontakt med anger om att åka över redan efter Kinguin förra året, men tyvärr fanns det saker som inte möjliggjorde detta förrän nu när vi sluter upp med Denial. Så med humöret och motivationen på topp så packar jag mina väskor om drygt en vecka för då bär det av!"

Utöver svenskduon består laget av fransmannen David "Xp3" Garrido, som varit en del av den nordamerikanska scenen i över sex år. Även den före detta compLexity-spelaren Todd "anger" Williams samt Kyle "flowsicK" Mendez är svenskarnas nya lagkamrater, men detta har alltså varit känt sedan tidigare när de offentliggjordes under det temporära namnet PiedPiper.

Skaffar gaminghus i Kalifornien

Det nya lagets organisation planerar även att flytta in i ett hus i södra Kalifornien, USA, inom en snar framtid. Innan dess kommer dock Carlsson och Schiölde få spela på ett internetcafé i Santa Clara. Det är nämligen så att den nya säsongen av ESEA Premier League, där laget tvingas spela då Winterfox som organisation fick behålla platsen i ESL Pro League, drar igång relativt snart. Dessutom väntar kvalprocesser för ESWC 2016 och Eleagues andra säsong för följande femma.

Denial eSports

Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Christian "Spitfire" Schiölde
Frankrike David "Xp3" Garrido
USA Todd "anger" Williams
USA Kyle "flowsicK" Mendez

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..