×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic rekryterar ett farmarlag — PlesseN i spetsen

1
Fnatic Academy har offentliggjorts, där vi finner bland andra Niclas "PlesseN" Plessen och Aleksandar "jayzaR" Zarkovic.
Tidigare i år skapade Godsent rubriker när de offentliggjorde att de siktar på framtidens talanger, detta när de skapade Godsent Youth Academy. Nu har Fnatic gått i liknande fotspår i CS:GO då de presenterat Fnatic Academy, vad som kan klassas som ett ungdomslag, eller farmarlag.

"We have identified what we believe is some of the most talented and hard working players in Europe, and from today onwards these individual will form one of the strongest semi-professional teams, which we as an organisation will support in their journey towards becoming the eSports stars of tomorrow", berättar Patrik "cArn" Sättermon på Fnatic.com

Det största namnet i laget är Niclas "PlesseN" Plessen, som spelade med Fnatics stjärnlag under försommaren när Olof "olofmeister" Kajbjer var skadad. Upplevelsen blev dock förhållandevis kortvarig, då Plessen ersattes av John "wenton" Eriksson redan innan lagets första offline-turnering var aktuell.

Tillsammans med PlesseN finner vi Aleksandar "jayzaR" Zarkovic som till och från har höjt ögonbryn med en del individuella prestationer i inhemska turneringar. Även Maikil "Golden" Selim och Linus "Baaten" Bååt Andersson, som spelade för visomvet i Yoggi Yalla Cup, är med i laget. Sist men inte minst är Alex "Karus" Saglamoglu, som gjort något av ett namn från sig via sin stream på Twitch.

Fnatic Academy

Sverige Niclas "PlesseN" Plessen
Sverige Aleksandar "jayzaR" Zarkovic
Sverige Alex "Karus" Saglamoglu
Sverige Maikil "Golden" Selim
Sverige Linus "Baaten" Bååt Andersson

Sverige Andreas "Samuelsson" Samuelsson (coach)

Personen som rekryterat ovanstående femma är coachen Andreas "Samuelsson" Samuelsson, som handplockat de fem spelarna. Målet för han och hans femma är att få så mycket erfarenhet som möjligt, och förhoppningsvis kvala in till en major mot slutet av nästa år, enligt ett uttalande från Samuelsson.

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..