×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

SL-finalerna flyttar till Kiev — Godsent ersätter Fnatic

1
Ett stormöte mellan världens mäktigaste politiker tvingar SL i-League att flytta den kommande turneringen från Kina till Ukraina. Samtidigt meddelar arrangörerna att både Fnatic och Team Liquid lämnar återbud.
Det vankas ett så kallat G20-möte, där ledare för världens 20 största ekonomier träffas, i den kinesiska staden Hangzhou. Detta har ställt till det rejält för SL i-League och de lag som kvalificerat sig för turneringen. På grund av mötet har säkerheten kring de kinesiska gränserna stärkts och visumkraven skruvats åt rejält, vilket har medfört att spelare har haft problem att få visum för att delta i turneringen.

Med anledning av detta väljer arrangörerna nu att flytta hela turneringen till europeisk mark, närmare bestämt till Ukraina och huvudstaden Kiev. Med andra ord traditionell mark när det kommer till StarLadder-turneringar.

Fnatic ut – Godsent in

I samma veva som flytten av evenemanget offentliggjordes berättade arrangörerna även att två utav de lag som sedan tidigare varit klara för turneringen har lämnat återbud. Det handlar om svenska Fnatic och det amerikanska laget Team Liquid. Glädjande nog för svensk del ersätts Fnatic av inga mindre än Godsent, vilket fortsatt lovar om två högkvalitativa svensklag på plats i Kiev. Den andra platsen fylls av HellRaisers.

SL i-League Season 2

Sverige Godsent (ersätter Fnatic)
Sverige NiP Gaming
Polen Virtus.pro
Ukraina Natus Vincere
Danmark Astralis
Frankrike G2 Esports
Danmark Team Dignitas
Danmark X
Frankrike EnVyUs
Europa HellRaisers (ersätter Team Liquid)
Kina VG.CyberZen
Kina TyLoo
Korea MVP Project
Brasilien Immortals
Kanada OpTic

Övriga platser

Världen Invite

Prisfördelning

1. 150 000 dollar (1,25 miljoner kronor)
2. 50 000 dollar (cirka 417 000 kronor)
3-4. 25 000 dollar (cirka 208 000 kronor)
5-8. 10 000 dollar (cirka 83 000 kronor)
Det är ännu inte känt vilket lag som kniper den sista platsen, som ersättare till SK Gaming. Något som däremot står klart är att turneringen, flytten till trots, fortfarande kommer att spelas mellan den 7 och 11 september.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..