×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Nordamerikanska SL i-League-kvalet avgjort — Immortals och OpTic till Kina

1
Det sista kvalet till miljonturneringen SL i-League, som går av stapeln i Kina under den andra veckan av september, har avgjorts. Det blev brasilianska Immortals och kanadensiska OpTic Gaming som lade vantarna på de nordamerikanska biljetterna.
Immortals, som ensamt får bära den brasilianska fanan sedan SK Gaming dragit sig ur turneringen, kvalificerade sig sedan de slagit Renegades med 2-0 (16-6, 16-10). För OpTic, som coachas av svenske Jonatan "Devilwalk" Lundberg, landade turneringsbiljetten i lagets händer sedan de vunnit en spännande batalj mot Cloud9 (16-14, 6-16, 11-16).

De båda lagen gör en gedigen skara världslag sällskap i Kina, men ännu återstår en plats som ska fyllas via en direkt inbjudan. Det var efter det blivit känt att SK-stjärnan Fernando "fer" Alvarenga tvingas dubbla operationer som världsettorna lämnade återbud till den största turneringen på Kinesisk mark på länge.

SL i-League Season 2

Sverige Fnatic
Sverige NiP Gaming
Polen Virtus.pro
Ukraina Natus Vincere
Danmark Astralis
Frankrike G2 Esports
Danmark Team Dignitas
Danmark X
Frankrike EnVyUs
USA Team Liquid
Kina VG.CyberZen
Kina TyLoo
Korea MVP Project
Brasilien Immortals
Kanada OpTic

Övriga platser

Världen Invite

Prisfördelning

1. 150 000 dollar (1,25 miljoner kronor)
2. 50 000 dollar (cirka 417 000 kronor)
3-4. 25 000 dollar (cirka 208 000 kronor)
5-8. 10 000 dollar (cirka 83 000 kronor)
SL i-League arrangeras i Wutaishan Sports Centre, i den östkinesiska staden Nanjing. Turneringen, som startar den 7 september och pågår till och med den 11 september, bjuder på en prispott på 300 000 dollar, fördelat enligt listan här ovan.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..