×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tjeckien

oskar till mousesports — nex bänkad

3
Den före detta HellRaisers-snipern Tomás "oskar" Stastny tar en tröja i den tyska organisationen, medan Johannes "nex" Maget får kliva åt sidan.
I början av sommaren stod det klart att den omtalade AWP-spelaren Tomás "oskar" Stastny lämnat HellRaisers, och redan då var han klar för ett nytt lag. Många antog redan då att mousesports var destinationen för den tjeckiske spelaren, och nu har det blivit officiellt. Efter två månaders tystnad har Stastny officiellt blivit en del av den tyska organisationen. Spelaren som får kliva åt sidan är Johannes "nex" Maget, som ansetts underleverera på båda årets majorturneringar.

nex blir degraderad till reserv.


Han var dock med och hjälpte mousesports att knipa en överraskande — och imponerande — delad tredjeplats på Eleague. Där besegrade de G2 Esports och FaZe Clan för att avancera till slutspelet, där de knep ytterligare en vinst över Astralis innan de blivande vinnarna i Virtus.pro stoppade dem i semifinal.

Stastny har å andra sidan prisats som en av världens bästa AWP-spelare, och ansågs länge vara "för bra för sitt lag", som då var HellRaisers. Om han levererar med den starka bössan i mousesports återstår att se.

mousesports

Bosnien Nikola "NiKo" Kovač
Nederländerna Chris "chrisJ" de Jong
Tyskland Denis "denis" Howell
Tyskland Timo "Spiidi" Richter
Tjeckien Tomáš "oskar" Šťastný

Serbien Aleksandar "kassad" Trifunović (coach)

Tyskland Johannes "nex" Maget (reserv)

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..