×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Kinguin rekryterar från polska rivalerna

1
"Silly season" har nått Polen när Kinguin plockar in två stycken AGG-spelare och föser ner Pawel "innocent" Mocek och Jacek "MINISE" Jeziak ner till reservplatser.
Spelarna som ansluter till laget är AGG-duon Karol "rallen" Rodowicz och Damian "Furlan" Kislowski. Även om detta är en förändring är det inte nytt territorium för rallen, som tidigare har spelat med sina nya Kinguin-lagkamrater i Gamers2 för ett-två år sedan.

Spelarna som får lämna startfemman är Pawel "innocent" Mocek, som varit med i laget ända sedan 2013, och Jacek "MINISE" Jeziak, som har fler erfarenheter av att bli bänkad då detta är tredje gången som han degraderas i laget som nu spelar för Kinguin.

Team Kinguin

Polen Grzegorz "SZPERO" Dziamalek
Polen Michal "MICHU" Müller
Polen Mikolaj "mouz" Karolewski
Polen Karol "rallen" Rodowicz
Polen Damian "Furlan" Kislowski

Polen Mariusz "Loord" Cybulski (coach)

Polen Pawel "innocent" Mocek (reserv)
Polen Jacek "MINISE" Jeziak (reserv)


Spelarna som ersätts har, som skrivet ovan, placerats som reservspelare tills vidare. Det är med andra ord oklart om de kommer att göra detta till en "polsk shuffle" genom att fylla platserna i AGG, som nu står med följande trio i sitt lag.

AGG

Polen Bartosz "Hyper" Wolny
Polen Dominik "GruBy" Swiderski
Polen Piotr "peet" Cwiklinski


En förändring i ovanstående lag kommer inte helt oväntat, då båda lagen misslyckades med att ta sig till sommarens majorturnering ESL One Cologne. Faktum är att inget av dem ens tog sig till offlinekvalet, vilket är anmärkningsvärt då AGG-kärnan kvalade in och deltog i fjolårets två sista Valve-stämplade turneringar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..