×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fem lag klara för DreamHack Bucharest

1
September-evenemanget DreamHack Open Bucharest har fem av åtta platser fyllda efter tre lag blivit inbjudna och Gambit samt X lyckats vinna helgens kval.
Förra veckan blev Virtus.pro, EnVyUs och FaZe Clan tilldelade en var sin inbjudan till DreamHacks kommande ZOWIE Open-stopp i Bukarest, Rumänien. Nu har ytterligare två platser till den 100 000 dollar värdefulla åttalagsturneringen fyllts, detta när onlinekvalet avgjorts.

Det första laget att säkra en plats var dansksvenska X, med bland andra Andreas "MODDII" Fridh i laget. Under sin resa besegrade de östeuropeiska ANOX, polska Team Kinguin och turkiska Space Soldiers för att säkra sin plats. På andra sidan slutspelsträdet var det majorlaget Gambit som stod starkast efter att ha besegrat österrikiska AT FINEST, finska ENCE och till sist HellRaisers.

DreamHack ZOWIE Open Bucharest 2016


Polen Virtus.pro
byali, Neo, pasha, Snax, TaZ

Frankrike EnVyUs
apEX, DEVIL, Happy, NBK, kennyS

Europa FaZe Clan
aizy, allu, jkaem, kioShiMa, rain

Danmark X
Friis, gla1ve, MODDII, Snappi, valde

Ryssland Gambit
AdreN, Dosia, hooch, mou, spaze
Utöver ovanstående lag kommer ytterligare tre lag att bli tilldelade en inbjudan till det rumänska evenemanget. DreamHack ZOWIE Open Bucharest arrangeras den 16-18 september, vilket innebär att dessa tre lag lär offentliggöras inom en snar framtid.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..