×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSSverige

pyth skadad — disco doplan ersätter i NiP

1
NiP Gaming har offentliggjort att Jacob "pyth" Mourujärvi går inaktiv i laget på obestämd tid på grund av en skada, och in kommer Epsilon-talangen Joakim "disco doplan" Gidetun.
Rykten om att NiP Gaming skall göra förändringar har snurrat runt på internet under en längre tid, speciellt efter misslyckandet på sommarens majorturnering ESL One Cologne, där de föll i gruppspelet efter en förödande förlust mot FlipSid3 Tactics. Nu står det klart att det faktiskt sker förändringar, om än temporära.

Lagets senaste rekryt, Jacob "pyth" Mourujärvi, har tvingats gå inaktiv på obestämd tid på grund av en skada i sin hand. Under de två senaste månaderna har längre träningsperioder orsakat reducerad rörlighet i Mourujärvis högra hand, och för att ta det säkra före det osäkra låter man honom vila och, förmodligen, gå igenom en form av rehabilitering.

Svenska up-and-comern till undsättning

In för att ersätta Mourujärvi temporärt kommer Joakim "disco doplan" Gidetun, som på senare tid fått en hel del beröm för sina insatser i det svenska uppstickarlaget Epsilon. Gidetun var bland annat en av nyckelspelarna på DreamHack Summer 2016, där Epsilon var enstaka rundor från att besegra den svenska jätten redan i gruppspelet. Nu kommer han alltså att kliva in i Mourujärvis skor på obestämd tid.

disco doplan får en begränsad chans i NiP Gaming.


Gidetun kommer att spela svensklagets öppningsmatcher i den högaktuella fjärde säsongen av ESL Pro League, och debuten kommer att ske redan ikväll. Klockan 21:20 svensk tid ställs de mot sista-chansen-laget Virtus.pro i bäst av två kartor.

NiP Gaming

Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Richard "Xizt" Landström
Sverige Joakim "disco doplan" Gidetun (inhoppare)
Sverige Björn "THREAT" Pers (coach)

Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi (skadad)

disco doplan visade NiP Gaming vad han går för under DreamHack Summer 2016.

Inte första skadan i proffscenen

Skadade armar, handleder och händer är inte någon ovanlighet i esporten nu för tiden. Bara i Counter-Strike: Global Offensive har vi sett ett flertal fall där spelare tvingats gå inaktiva, eller i alla fall vila, på grund av liknande problem. Tidigare i år var Olof "olofmeister" Kajbjer inaktiv i Fnatic på grund av en armskada, och under samma period vilade Na`Vi-stjärnan Ladislav "GuardiaN" Kovács en öm handled. Även Cloud9-profilen Jordan "n0thing" Gilbert har pratat öppet om att han lider av en sorts handledsskada.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..