×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

natu ersätter allu temporärt i ENCE

1
Efter att ha tappat Aleksi "allu" Jalli till FaZe Clan kliver den finska veteranen Joona "natu" Leppänen in för att hjälpa ENCE.
Under tisdagskvällen kom nyheten om att FaZe Clan har rekryterat den omtalade stjärnspelaren Aleksi "allu" Jalli från ENCE eSports. I och med detta öppnades en lucka i det finska laget, som nu vänt sig till ålder och visdom för en temporär lösning.

natu, här spelandes för 4Kings 2006, är en temporär lösning.


In kliver den 31-åriga Counter-Strike-veteranen Joona "natu" Leppänen, som har mer än ett decennium av erfarenhet som spelare i den finska scenen. Leppänen var en toppspelare under majoriteten av tiden då Counter-Strike 1.5/6 var i fokus, och har även lyckats med en hel del bedrifter som spelare i CS:GO. Han lade dock spelarkarriären på hyllan i april 2015, och har sedan dess coachat NiP Gaming och varit manager för ENCE.

ENCE eSports

Finland Niko "naSu" Kovanen
Finland Miikka "suNny" Kemppi
Finland Juho "juho" Lampinen
Finland Mikko "xartE" Välimaa
Finland Joona "natu" Leppänen (inhoppare)

Hur länge natu kommer att spela för laget är oskrivet, men det förväntas inte vara alltför länge då man aktivt söker en permanent ersättare. Hans första match för ENCE komer att spelas redan idag, då ENCE ställs mot bulgariska MK i säsongsfinalen av ESEA Premier. Leppänen kommer även att spela 50 000-dollarturneringen ESEA Global Premier Challenge i polska Katowice nästa vecka.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..