×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Virtus slår Godsent — klara för ESL Pro League

2
Virtus.pro besegrar Godsent i kampen om den sista ESL Pro League-platsen, vilket innebär att deltagarlistan för den europeiska divisionen nu är fulltalig.
Bara en halvtimme efter gårdagens svenska förändringar, som såg Fnatic-trion Jesper "JW" Wecksell, Robin "flusha" Rönnquist och Freddy "krimz" Johansson gå till Godsent, spelades det stora ESL Pro League-avgörandet. Mötet stod mellan Godsent och Virtus.pro, och vinnaren säkrade den absolut sista platsen till den kommande Pro League-säsongen.

Bäst-av-tre-mötet inleddes på Cobblestone, och ett anfallande Virtus.pro fick en bra start när de vann pistolrundan. Trots en polsk ledning under den större delen av halvan kom Godsent ikapp, och lyckades till sist säkra sju rundor i halvtid. När svenskarna sedan vann pistolrunda nummer två såg det ljust ut för blågult, men ett starkt försvar och flera lyckade nödköp från Virtus.pro gav polackerna vinsten till sist.

Godsents kartval Cache stod på tur, och denna gång hade man ett starkare anfall. Trots att Janusz "Snax" Pogorzelski säkrade kartans första pistolrunda åt sitt Virtus.pro fick Godsent med sig klart godkända nio rundor i halvtid. Återigen klev dock polackerna in med en ännu starkare anfallssida, och vann till sist mötet med 2-0 i kartor.

Polen Virtus.pro vs. Sverige Godsent
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ
GOD: flusha, JW, krimz, pronax, znajder

Ovanstående resultat innebär att Virtus.pro till sist fått en plats i Pro League, medan Godsent får vänta till säsong 5 innan de får möjligheten att slåss med majoriteten av följande lag.

ESL Pro League Season 4: Europa

Sverige Fnatic
Sverige NiP Gaming
Danmark Astralis
Danmark Team Dignitas
Danmark X
Frankrike G2 Esports
Frankrike EnVyUs
Ukraina FlipSid3 Tactics
CIS Natus Vincere
Europa FaZe Clan
Europa HellRaisers
Europa mousesports
Tyskland PENTA Sports
Polen Virtus.pro

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..