×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic säkrar finalplats i Eleague — krossar sig förbi Na`Vi

5
Svensklaget säkrar första finalplatsen efter nästan ett halvår.
Ett hungrigt Fnatic rev tidigare i natt igenom det östeuropéiska topplaget Na`Vi i vad som enbart kan beskrivas som ett styrkebesked från de trefaldiga majorvinnarna.

Sverige Fnatic vs. CIS Na`Vi
F: olofmeister, krimz, flusha, dennis, JW
N: flamie, zeus, GuardiaN, seized, edward


Semifinalen startade på Cobblestone, en karta Na`Vi länge har presterat bra på mot övriga topplag i världen. Alla lag utom Fnatic, som i en hissnande takt jobbade sig igenom Daniil "zeus" Teslenko och hans män efter att ha tappat tre tidiga rundor. Vartenda vapenrunda gick över till svenskarna, som avslutade kartan med 16-4.

Läget såg nästan lika dystert ut för Na`Vi på Train efter att Fnatic etablerade en ledning på 9-3 tidigt in i första halvan. Den trettonde rundan såg däremot Na`Vi ta ett kraftryck då de gick för en dubbel AWP-strategi tillsammans med en auto-sniper, som sedan ledde till att östeuropéerna tog hem de tre kvarvarande rundorna i halvan.

Fnatic fortsatte till en början att utöka ledningen som försvarare. Sakta men säkert lyckades däremot Na`Vi knappa in på svenskarna, och var till slut bara en hårsmon bakom Fnatic. Men det var för sent för Na`Vi och Fnatic lyckas till slut rulla över mållinjen och placera sig själva i Eleague-finalerna.

Nu inväntar Fnatic endast vinnaren av nästa semifinal mellan Virtus.pro och mousesports.

Eleagues första säsong når sin sammanfattning imorgon vid 22:00.

Bildkälla: Eleague

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..