×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Fnatic, Na`Vi, mousesports och Virtus.pro kämpar om finalplatser i Eleague

1
Imorgon får vi reda på vilket lag som kommer ta hem den första säsongen av Eleague, men innan dess måste vi ta oss igenom semifinalerna.
Svenskhoppet Fnatic kommer öppna kvällen med ett möte mot Na`Vi. Under 2015:s senare halvår slogs de båda lagen om topplatsen i världen, men även fastän Na`Vi kunde ta sig förbi övriga topplag har östeuropéerna aldrig lyckats besegra Fnatic i en bäst av-serie.

Detta gör Fnatic till de otvivelaktiga favoriterna i kvällens möte. Fastän det inte är ett lika dominant Fnatic vi ser nu som innan Olof "olofmeister" Kajbjers tvåmånaderspaus tidigare i år så har truppen lyckats erhålla en toppnivå på världsscenen. Kan Na`Vi hålla ut eller kommer svenskarna ta sig till sin första final på nästan ett halvår?

Fredagen den 29 juli

Sverige Fnatic vs. CIS Na`Vi
F: olofmeister, KRiMZ, flusha, dennis, JW
N: flamie, zeus, GuardiaN, seized, Edward


Direkt efter öppningsmatchen kommer Virtus.pro och mousesports slåss om den andra finalplatsen. Polackerna har på sistone sett ut att äntligen återfinna sin gamla form. Kan Nikola "NiKo" Kovač och hans män stå emot veteranerna, eller kommer de återigen bli stoppade från att ta sig till sin första stora LAN-final?

Lördagen den 30 juli

Polen Virtus.pro vs. Tyskland mousesports
V: snax, byali, TaZ, pasha, NEO
M: NiKo, nex, denis, spiidi, chrisJ

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..