×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NiP:s resa i Eleague över — förlorade 2-0 mot Virtus.pro

6
Svenskarna faller åter igen efter en tuff förlust i Eleague.
Under gårdagens Eleaguematcher bjöds det på överraskningar och besvikelser då mousesports och Virtus.pro säkrade sina platser i turneringens semifinaler.

Kvällen började med att den, till majoriteten, tyska mousesports-femman besegrade de forna världsettorna i Astralis. Precis som i mousesports match mot FaZe i turneringens sista chansen-kval behövde inte lagets megastjärna Nikola "NiKo" Kovacs dyka upp för att vinna inledande Mirage, som slutade 16-2 i tyskarnas fördel.

Efter första kartans förnedring stod Astralis stjärnspelare Nicolai "dev1ce" Reedtz och Peter "dupreeh" Rothmann för varsinn makalös individuell insats. Men även detta var inte tillräckligt för att se danskarna ta klivet till semifinalerna, då mousesports lyckades vinna kartan med 16-12.
Danmark Astralis vs. Tyskland mousesports
A: Kjaerbye, xyp9x, karrigan, dev1ce, deupreeh
M: nex, NiKo, denis, Spiidi, chrisJ

Dagens huvudattraktion, rivalmötet mellan NiP och Virtus.pro slutade i tårar för svenskarnas del. De senaste veckorna har varit tuffa mot det legendariska svensklaget och dess fans. Inte nog med att de åkte ut ur det senaste majorgruppspelet på ESL One Cologne så tog deras resa i Eleague slut på ett väldigt ensidigt sett.

Förlusten kan däremot inte enbart skyllas på NiP:s nuvarande form. Virtus.pro har på senare tid visat att de fortfarande har vad som krävs för att mäta sig med de bästa lagen i världen, vilket syntes i serien mot NiP. Hjälteinsatser från Filip "NEO" Kubski på inledande kartan Dust2 oskadliggjorde svenskarna gång på gång. Avslutningsvis lyckades Virtus.pro även vinna Cobblestone på mer än övertygande vis, då de inte gav ifrån sig en enda runda under kartans andra halva.
Sverige NiP vs. Polen Virtus.pro
N: GeT_RiGhT, f0rest, pyth, Xizt, friberg
V: NEO, TaZ, byali, pasha, snax

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..