×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Fnatic och Na`Vi vidare i Eleague-slutspelen — NiP kämpar mot Virtus.pro inatt

1
Fnatic kommer nu möta Na`Vi i Eleagues semifinaler.
Fnatic slog på stort i gårdagens Eleague slutspel då de besegrade sina Franska rivaler EnVyUs i kvartsfinalerna.

Torsdagen den 21 juli

Sverige Fnatic vs. Frankrike EnVyUs
F: olofmeister, flusha, dennis, JW, KRiMZ
E: Happy, kennyS, apEX, NBK, DEVIL

Fastän Svenskarna fick kämpa på öppnande kartan Cobblestone, där EnVyUs nästan höll på att fullända en comeback, var Fransmännens försök inte tappert nog. Ingen mindre än Freddy "KRiMZ" Johansson stängde gång på gång ut EnVyUs från siterna, vilket i slutändan ledde till att Fnatic tog kartan med 16-13 i rundor.

På Dust2 såg EnVyUs ut att ha tappat gnistan. I en dominant visning från Fnatic lyckades de vinna åtta rundor i rad som försvarare och slängde igen dörren på både matchen och EnVyUs tid i Eleague. Olof "olofmeister" Kajbjer blev tillfrågad efter matchen om deras historia med de tvåfaldiga majorvinnarna, varpå den svenska stjärnan erkände att EnVyUs idag inte går att jämföra med hur de spelade för närmare ett år sedan.

Fastän det kan ses som ett nedvärderande svar är det svårt att inte betrakta det franska laget som en skugga av sitt forna jag. Någonting som lagets världskända spelare Vincent "Happy" Schopenhauer själv indirekt erkände när han skrev följande meddelande på sin Twitter:



Är detta det sista vi ser av denna EnVyUs-uppställning?

Cloud9 lyckades nästan med det omöjliga

Direkt efter svenskarnas bragd var det dags för det kalla kriget då Na`Vi tog sig an det Nordamerikanska hoppet Cloud9. Få lär nog ha tippat på att Jordan "n0thing" Gilbert och hans gäng skulle kunna spela en jämn serie mot det finaltippade laget från Östeuropa, men samtliga tre kartor bjöd på stordåd från Cloud9:s håll.

Tyvärr för jänkarnas del föll de samman i de avslutande rundorna på matchavslutaren Cobblestone. Men med det sagt var Cloud9:s prestation över all förväntan, och visade framförallt att allting inte är som det ska vara inom Na`Vi-femman som kämpat med att nå de höjder de åtnjöt för ett par månader sedan.

Torsdagen den 21 juli

Ukraina Na`Vi vs. USA Cloud9
N: zeus, edward, GuardiaN, flamie, seized
C: n0thing, Shroud, Slemmy, stewie2k, Skadoodle


Kan NiP nå semifinalen?

I kvällens matcher kommer vi först se Astralis kämpa mot mousesports. Båda lag har under senaste tiden haft svårigheter att vinna matcher mot toppskiktet i CS:GO, inte minst mousesports som återigen åkte ur den senaste majorn ESL One Cologne i gruppspelet.

Fredagen den 22 juli

Danmark Astralis vs. Tyskland mousesports
A: Kjaerbye, device, karrigan, xyp9x, dupreeh
M: NiKo, chrisJ, nex, spiidi, denis


Huvudsakligen kommer Eleague idag visa om NiP har plockat upp sig efter sitt misslyckande på den förnämnda majorn. De har däremot ingen lätt väg till semifinalerna, då de möter Virtus.pro i kvartsfinalerna.

Lördagen den 23 juli

Sverige NiP vs. Polen Virtus.pro
N: f0rest, GeT_RiGhT, friberg, pyth, Xizt
V: byali, snax, TaZ, pasha, NEO

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..