×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Valve har officiellt begärt CSGO Lounge att upphöra sina aktiviter

13
I kölvattnet av Valves uttalanden mot hasardspel med skins har den mytomspunna spelutvecklaren nu skickat ut ett förvaltningsbeslut till ett flertal bettingsiter.
Den troligtvis största skandalen i CS:GO:s historia verkar vara påväg mot sitt slut, då Valve under gårdagen lät ett flertal av de mest populära skinsiterna veta att de har tio dagar på sig att upphöra sin verksamhet.



Brevet, som var skrivet av Valves lagliga representant Karl Quackenbush, anser att samtliga siter bryter mot Steams användarvillkor då siterna använder Steam-konton i kommersiellt syfte. Avslutningsvis ber även Quackenbush de omnämnda siterna att upphöra sina aktiviteter inom tio dygn.

Av de 23 siterna Valve nämner i sitt brev är det i synnerhet två som har shockat spelarbasen: CSGO Lounge och Dota 2 Lounge. CSGO Lounge i synnerhet har varit en av de absolut största bettingsiterna inom esporten, och fastän de aldrig har erbjudit lottotjänster som de siter som har uppmärksammast mest de senaste dagarna har CSGO Lounge bidragit till tidigare kontroverser. Däribland den omtalade iBUYPOWER-skandalen där det Nordamerikanska laget spelade en läggmatch i utbyte mot skins. Det bör tilläggas att CSGO Lounge samarbetade tillsammans med både Valve och journalisten Richard Lewis i deras arbete att avslöja och offentliggöra läggmatchen.

47 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 47 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..