×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9 vinner iBUYPOWER Summer Invitational 2016

2
De Nordamerikanska favoriterna Cloud9 tog hem sin första titel på åtta månader.
Efter månader av oimponerande resultat och besvikelser har Cloud9 till slut lyckats ta hem en seger på LAN, mer än ett halvår sedan deras sista vinst.

USA Cloud9 vs. Kanada TSM
C9: shroud, n0thing, Slemmy, Stewie2k, Skadoodle
TSM: SEMPHIS, FNS, SicK, Twistzz, autimatic

Segern kom på iBUYPOWER Summer Invitational 2016, där Cloud9 tog ner forna lagkamraten Kory "SEMPHIS" Friesens TSM på både Dust2 och Train. Öppnaren Dust2 såg ett tag ut att gå till övertid, men Cloud9 lyckades till slut vinna kartan med 16-14 i rundor. Train däremot var en mycket mer ensidig historia där TSM aldrig riktigt kom in i leken mot Jordan "n0thing" Gilbert och hans lag.

Fastän Cloud9 vann båda kartor i finalen kan man inte säga att deras väg till segern var enkel. Fyra av de sex kartorna laget spelade genom hela turneringen slutade med övertid, även när de mötte mindre etablerat motstånd som Team Prospect och den nya Selfless-femman. Serien mot Selfless var den mest förvånande, då det tog Cloud9 tre övertider att säkra sin vinst på den inledande kartan.

Prisfördelning

1. USA Cloud9 — 10 000 dollar (cirka 85 000 kronor)
2. Kanada TSM — 4000 dollar (cirka 34 000 kronor)
3-4. USA Selfless — 1000 dollar (cirka 8500 kronor)
3-4. USA Echo Fox — 1000 dollar (cirka 8500 kronor)

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..