×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Team Dignitas plockar in Magiskb0Y

2
Dignitas gör om i uppställningen då Jesper "tenzki" Mikalski blir ersatt av Emil "Magiskb0Y" Reif
Det närmast heldanska Dignitas har rekryterat Emil "Magiskb0Y" Reif till uppställningen. Detta kommer bara en vecka efter sammanfattningen av den senaste majorn ESL One Cologne, där Dignitas såg ut att vara garanterade en plats i slutspelet.

Dignitas

Danmark Mathias "MSL" Lauridsen
Danmark René "cajunb" Borg
Danmark Emil "Magiskb0Y" Reif
Danmark Ruben "RUBINO" Villarroel
Danmark Kristian "k0nfig" Wienecke

Men i den avgörande gruppspelsmatchen föll Dignitas mot de danska rivalerna Astralis. Vad som gjorde förlusten värre var det faktum att Astralis saknade hela två medlemmar då varken Markus "Kjaerbye" Kjærbye eller Peter "dupreeh" Rothmann kunde spela med laget.

Reifs intåg innebär däremot att Jesper "tenzki" Mikalski inte längre kommer närvara i laget. Fastän Dignitas har blivit prisade för sina taktiska färdigheter har just bristen på individuell skicklighet ofta varit lagets största hinder, då de haft svårigheter att mäta sig med stjärnspäckade lag. Något som additionen av Magiskb0Y förhoppningsvis kommer ändra på.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..