×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic-stjärnans bror & Per Gessles son till Godsents juniorlag

1
Nu har Godsent presenterat sitt ungomslag och en av spelarna är lillebror till Fnatic-stjärnan Jesper "JW" Wecksell samtidigt som en av spelarna är Per Gessles son.
För drygt en månad sen presenterade det svenska laget Godsent att de nu skulle rekrytera ett juniorlag och totalt fick det svenska laget 3000 ansökningar. Under gårdagen presenterades den femma som kommer att representera den svenska organisationen och värt att notera är att en av spelarna är ingen mindre än Fnatic-spelaren Jesper "JW" Wecksells yngre bror. Linus "Limpone" Wecksell är en av de fem svenska spelarna som kommer att spela i Godsents nya femma.

Per Gessles son Gabriel också en del av laget

Laget har inte bara en spelare med rötter till svenska kändisar utan även två. Gabriel ”shrew” Gessle med rötter i StarCraft II är också en del av de fem spelarna som kommer att spela under Godsents fana. Förutom de två nämnda spelarna hittar vi 16-åriga Eric "Ericip" Torsson, Isak "kAsi" Walhed och Joel "Kamraten" Elmkvist som en del av truppen.

Godsent ungdomslag

Sverige Linus "Limpone" Wecksell
Sverige Gabriel "shrew" Gessle
Sverige Eric "Ericip" Torsson
Sverige Isak "kAsi" Walhed
Sverige Joel "Kamraten" Elmkvist

Hur laget kommer att jobba med Godsents ordinarie lag och när de gör sin LAN-debut återstår att se men klart är att vi nu har en ny svensk femma att hålla ögonen på.

51 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 51 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..