×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Efter skandalerna: Valve tar ställning mot gambling

14
Valve har nu tagit ställning mot gambling och kommer nu att kontakta de sidorna som använder sig av deras OpenID API för att se till att de stänger ner sina verksamheter.
Kort innan majorn skrev vi om hur flera Youtube-stjärnor var i huvudrollen för en ny bettingskandal och det har fått Valve att agera. I ett uttalandet på steampowered.com skriver Erik Johnson för Steam att de inte längre kommer att tillåta att deras OpenID API används för att upprätthålla gambling-sidor. Johnson skriver också att de nu kommer att kontakta sidorna som gör detta och tvinga dem att stänga ner sina sidor.
— Using the OpenID API and making the same web calls as Steam users to run a gambling business is not allowed by our API nor our user agreements. We are going to start sending notices to these sites requesting they cease operations through Steam, and further pursue the matter as necessary. Users should probably consider this information as they manage their in-game item inventory and trade activity, skriver Erik Johnson.
Det innebär att de populära sidorna som csgolounge.com, csgodiamonds.com troligtvis inte längre kommer att få fortsätta med sin verksamhet. Hur snabbt det kommer att gå i bruk och när sidorna faktiskt stängs ner eller tvingas ändra på sig återstår att se men klart är att Valve nu har agerat och en förändring kommer att ske. Hela uttalandet om förändringen går att läsa här .

Rätt gjort av Valve att börja jobba mot CS:GO-gambing?

4312 personer har röstat

63 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 63 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..