×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Counter Logic Gaming tappar tarik och pita efter ELEAGUE

0
Saker ser inte alltför ljust ut för den Nordamerikanska Counter Logic Gaming-truppen.
Två säten kommer stå tomma för Counter Logic Gaming efter sammanfattningen av ELEAGUE, då både Tarik "tarik" Celik och Faruk "pita" Pita lämnar truppen efter sammanfattningen av TBS miljonliga.

Counter Logic Gaming

USA Stephen "reltuC" Cutler
USA James "hazed" Cobb
USA Kenneth "koosta" Suen
Detta drag kanske inte är allt för oväntat, då CLG inte har levererat rent spelmässigt sedan de nådde kvartsfinalerna på MLG Columbus tidigare i vår. Efter att jakten på en femte spelare följande Jacob "FugLy" Medinas uttåg i Maj rann ut i sanden blev det till slut huvudcoachen pita som fick plikten att fylla tomrummet. En minst sagt icke-avundsvärd begäran, då hans karriär som proffs tog slut för närmare två år sedan.

Efter att tarik meddelade sina fans via Twitter att han inte längre skulle tävla tillsammans med CLG efter ELEAGUE började communityt direkt spekulera kringm vilket lag som möjligen skulle kunna tänka sig rekrytera den Turk-Amerikanska spelaren. Men bara en timme efter uttalandet konstaterade tarik att han inte är intresserad av att hitta potentiella köpare och helt enkelt kommer återvända när hans kontrakt med CLG har löpt ut. Tillsvidare kommer spelaren att fokusera på sin personliga stream.

I och med att laget nådde en topp 8-placering på den föregående majorn i Columbus var truppen garanterade en plats på det nyligen avklarade ESL One Cologne-evenemanget. Men med pita som inhoppare samt förlusten av lagets otvivelaktiga stjärnspelare Josh "jdm64" Marzano till förmån av Kenneth "koosta" Suen, var laget som spelade på ESL One Cologne en skugga av sitt forna jag. I slutändan åkte CLG ut redan i gruppspelet mot Team Dignitas, som vann med hela 16-1 i rundor i utslagsmatchen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..