×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

RpK uteblir från ELEAGUE:s sista chansen-kval

1
Gammelräven Cédric "RpK" Guipouy har blivit tillsagd att inte resa inom de närmsta veckorna på grund av en perforerad trummhinna.
G2 Esports Cédric "RpK" Guipouy kommer få avnjuta veckans ELEAGUE-sändning hemifrån, då den 26-åriga veteranen lyckats skada sig bara dagar innan turneringens sista chansen-kval går av stapeln.

RpK:s ersättare kommer i form av Simon “Fuks” Florysiak, en 21-årig fransman som tidigare spelat med lag som Platinium, LDLC White och på sistone i nysatsningen Red Instinct Rising Stars. Innan det stod klart att Fuks skulle spela med G2 Esports är nog spelarens största bragd mega-skrällen han och Platinium stod för när de besegrade NiP i gruppspelet på ESWC 2014, vilket även visade sig vara den sista turneringen NiP:s originalfemma spelade tillsammans.

G2 Esports i ELEAGUE

Frankrike Richard "shox" Papillon
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom
Frankrike Edouard "smithZz" Dubourdeaux
Frankrike Alexandre "bodyy" Pianaro
Frankrike Simon "Fuks" Florysiak (Inhoppare)
G2 Esports såg, till att börja med, ut som solklara gruppfavoriter i ELEAGUE. Efter att inte ha tappat en karta under gruppspelet, samt en otroligt ensidig semifinal mot Nordamerikanska Selfless, tog allting stopp för laget i gruppens finalmatch. Ett revanschsuget NiP var nämligen på krigsstigen, och avgjorde finalen på två snabba kartor, vilket således skickade G2 Esports till turneringens sista chansen-kval.

Med det sagt är nog detta besked det sista fans av G2 Esports ville höra. Femman har under de senaste månaderna lyckats imponera mot några av världens bästa lag, och besegrade även de nykrönta majorvinnarna SK Gaming på Esports Championship Series-finalerna i London. Men när ESL One Colognes grupper blev offentliggjorda hade G2 Esports placerats i samma grupp som favoriterna Fnatic och SK Gaming i vad som troligtvis var den tuffaste gruppen någonsin på en major. I slutändan lyckades inte fransmännen ta sig ur gruppspelet, i vad som nu verkar ha blivit tradition i major-sammanhang.

G2 Esports inledande match i ELEAGUEs sista chansen-kval kommer ställa dem mot mousesports. Matchen går av stapeln nu på Onsdag vid 22:00.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..