×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

SK mot Team Liquid då ESL One Cologne avgörs i afton

3
Efter nära en veckas intensivt spelande har vi nu kommit fram till avgörandet av ESL One Cologne. I den ena ringhörnan hittar vi de regerande majormästarna SK Gaming. I den andra det första nordamerikanska laget någonsin att nå en majorfinal, Team Liquid.


För först gången i CS:GO-historien har ett nordamerikansk lag tagit sig hela vägen till en majorfinal. Det är inte heller vilket lag som helst. Team Liquid har en blandning av rutin och talang, blandat med en rejäl dos självförtroende och en kaxighet i sitt spel som påminner om Fnatic.

USA Team Liquid vs. Frankrike EnVyUs
USA Team Liquid vs. Polen Virtus.pro
CIS Na`Vi vs. USA Liquid
USA Liquid vs. Sverige Fnatic

Efter gårdagens semifinal mot Fnatic har allt fler börjat sätta Liquid som favoriter till att ta hem hela turneringen. För samtidigt som amerikanerna har gått från klarhet till klarhet har motståndarna i SK Gaming stundtals sett ut att vackla.




De flesta känner redan till den magiska berättelsen om det brasilianska lag som kom från ingenstans under andra halvåret av 2015 för att ta scenen med storm. Under ledning av legendaren Gabriel "FalleN" Toledo har detta lag transformerats och efter ett par spelarförändringar landade de slutligen vid en majortitel under MLG Columbus i början av april.

Brasilien SK vs. Frankrike G2
Brasilien SK vs. Europa FaZe
Brasilien SK vs. Ukraina FlipSid3
Polen Virtus.pro vs. Brasilien SK

SK Gaming, då spelandes för organisationen Luminosity Gaming, blev det första utomeuropeiska laget att vinns en majorturnering. Efter detta lade de definitivt beslag på titeln som världens bästa CS:GO-lag.

Under turneringen i Köln har de dock stundtals varit satts under stor press. De har dock alltid räddats av den otroliga mängd rå talang som är fördelad över de fem spelarna. De två fixstjärnorna, Gabriel "FalleN" Toledo och "coldzera", måste återigen uppbringa näst intill övermänskliga prestationer ifall SK ska kunna säkra sin andra raka majortitel i kamp med ett hungrigt Team Liquid.

Brasilien SK vs. USA Liquid
SK: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
TL: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple

Först har det dock blivit dags för en uppvisningsmatch som innehåller diverse profiler, både spelare och kommentatorer. Lag två har dessutom fått ett svenskt inslag, detta genom Team Secret-spelaren Julia "juliano" Kiran. De både lagen kommer att kompletteras med en femte spelare som hämtas in från publiken på plats i Lanxess Arena.

Uppvisningsmatch
Lag 1: missharvey, moses, HenryG, Spiidi, person från publiken
Lag 2: juliano, Sadokist, JZFB, kennyS, person från publiken

Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide


6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..