×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Regerande mästarna till semifinal — utmanades stort av F3 på Nuke

2
Avgörandet kom först efter en förlängningen på Nuke men nu står det klart att de regerande majormästarna, SK Gaming, är klara för semifinal i Köln.
De är favoriter till att vinna hela turneringen och under den första kartan i kvartsfinalen mot FlipSid3 Tactics visade SK Gaming varför. Det brasilianska laget började som det anfallande laget på Mirage och skaffade sig en massiv 12-3-ledning inför sidbytet. FlipSid3 gjorde sedan ett tappert försök att ta igen brassarnas försprång men förgäves. Efter 23 spelade rundor kunde SK fastställa resultatet till 16-7.




FlipSid3 öppnade sedan starkt när det blev dags för Nuke och östeuropéerna började som det anfallande laget. De lyckades gå upp i ledning med 6-1 innan SK vaknade till liv på allvar, det genom att vinna samtliga resterande rundor under den första halvan. Fördel SK inför kartans andra halva.

Den andra halvan bjöd på riktigt jämnt spel och efter 28 spelade rundor var ställningen helt lika mellan de båda lagen. SK Gaming var dock det lag som kunde skaffa sig matchboll men FlipSid3 svarade direkt och tvingade fram en förlängning. SK kom sedan att vinna förlängningen med 4-2 och säkrade därmed en plats i morgondagens semifinaler.

Brasilien SK vs. Ukraina FlipSid3
SK: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
F3: B1ad3, markeloff, Shara, wayLander, WorldEdit


Det har blivit dags för dagens tredje kvartsfinal, den går mellan inga mindre än Natus Vincere och Team Liquid. Matchen spelas, precis som alla andra kvartsfinaler, i formatet bäst av tre kartor.

CIS Na`Vi vs. USA Liquid
NV: Edward, flamie, GuardiaN, seized, Zeus
TL: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, s1mple


Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..