×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Fnatic klara för slutspel — tog revansch med besked mot FaZe

7
Det blir svenskt i slutspelet av ESL One Cologne, det såg Fnatic till då de besegrade FaZe Clan i två raka kartor under onsdagskvällen.
Med NiP utslagna stod det svenska hoppet till de flerfaldiga majormästarna Fnatic. I deras väg stod dock under torsdagskvällen det europeiska stjärnlaget FaZe Clan, som besegrade svenskarna tidigare i turneringen.

Dagens match tog sin början på Cache med svenskarna som det anfallande laget. Det var dock FaZe som öppnade starkast då de gick upp till en 7-0-ledning. Fnatic lyckades dock komma tillbaka och låg endast en runda efter FaZe inför sidbytet. Sedan kom det mesta att handla om svenskarna. Fnatic tappade nämligen bara två rundor under den andra halvan innan de fastställde slutresultatet för kartan till 16-9.

FaZe svenska coach, Robban, hade mycket att fundera över inför Mirage.


När det blev dags för Mirage började Fnatic som det försvarande laget och de gjorde det med bravur. FaZe vann visserligen den första vapenrundan men Fnatic kunde snabbt gå upp i en respektingivande 9-1-ledning. FaZe lyckas sedan knipa ytterligare tre rundor innan den första halvan är över men klar fördel för svenskarna inför sidbytet alltså.

Ett pressat FaZe förlorade kartans andra pistolrunda men lyckades knipa rundan efteråt. FaZe fortsatte sedan att vinna några rundor och landade på sju pinnar innan Fnatic fullkomligt demolerade deras försvar. Svenskarna kunde sedan springa i väg till kartsegern och den där sista slutspelsbiljetten.

Europa FaZe vs. Sverige Fnatic
FaZe: aizy, fox, jkaem, kioShiMa, rain
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister

Det var allt som dag tre hade att bjuda på ifrån ESL One Cologne. I morgon tar slutspelet vid och med det tar lagen plats på scenen i mäktiga Lanxess Arena. Morgondagen bjuder på de fyra kvartsfinalerna och först ut är den mellan den polska plogen, Virtus.pro, och våra grannar från söder, Astralis. Fnatic får vi se först i fredagens sista kvartsfinal då de ställs mot en av turneringens överraskningar, Gambit. Den matchen är beräknad att starta 20:30.

Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..